mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin412 A je kdo imel poroko samo s pričami (ki so recimo lahko sorodniki) in prijatelji? Kako ste se imeli? Ja midva in poročiva se DANES... Nikoli nisem sanjala o veliki poroki, že kot mala pupa. meni je to osebna zadeva in ne zaradi drugih...moj dragi je bil istih misli, da sva z pričami... "rija :če bi se, bi se želela poročiti tako.....pa priče so lahko tudi neki mimoidoči " ja ta je mal bedna od tebe... Priča je nekdo, ki ga imaš rad in želiš, da je z teboj na ta dan in ti stoji ob strani...Jaz sem izbrala svojo best frendo. Pa če bi imela brata, bi še vedno izbrala best frendo. . Midva sva vse si organizirala, zmenila kako bo potekalo in bilo je luštno skupaj načrtovati, se dogovarjati v miru. Noben nama ni pral možganov in vsiljeval svojih idej in "kak naj bi mogl bit" in podobne egoistične fore. Za poroko tudi ne rabiva nobenega blagoslova staršev in širše družine...blagoslova v smislu, da nama "pustijo", ker to je najina odločitev in koker jaz vem, bova midva v tem zakonu in ne moja in njegova družina...Čeprav na žalost pr porokah in drugih večjih dogodkih in osebnih prelomnicah v življenju rata tako, da drugi bolj dobr vejo, kaj je fajn za vaju, kot pa vidva. In pol ni nič čudnega če se par vmes pred poroko že 5 krat skrega in znori... Jaz ko sem mami povedala, je bial prvo paf, pol je rekla, da se hecam, pol je sprejela in seveda takoj začela z svojimi idejami kako bi naj moj dan zgledal...Da ne govorim, ko naju je nahecala, da smo šli gledat prstane v zlatarno, sva midva pomerjala, ona pa še zraven tko ene 6 prstanov in bi si ga še sama seb kupla.. Pol se je v eni zlatarni zapičla v enega, da ta, bi mogu bit pa za mene. Men je bi pa čist mim. in je tako pritiskala da mora biti ta, da sem popizdila in šla. Mislim "fak" a bom jaz nosila prstan ali ona ??? Anyway, tisti dan je bil najbolj beden dan in pol mi je blo žal, da sem ji sploh rekla..bi si prihranila vse to sranje... Fotru pa sploh nisem povedala....ajme meni, da bi se še z njim ukvarjala...jok brate odpade! Če imaš pa starše, ki dajo svojo hčer na prvo mesto in pomagajo koker so pripravljeni po vajinih željah, potem je to super. sam koliko staršev pa je takih ? vsi hočejo, da se poroka vidi, da se čuje širom po svetu. No, midva se zavedava, da nisva nbena super star tlele, sva zelo enostaven par, ki se ima rad in si želi poročiti in lepo imeti v krogu najboljših prijateljev, ki naju razumejo, imajo iskreno radi. To je vse kar si midva želiva in pričakujeva in z tem sva zadovoljna. Midva sva si celo poroko sama plačala in se imava super. Pr dnarju je pa vedno tko, da ga je premalo in seveda če imaš zaledje familije ga imaš precej več, samo vem, da pri meni bi bilo potem tako, da mora biti vse po njihovo...Sam sej spet ponavljam, midva veva kaj hočeva in kak hočeva in nama je resnično super in ne bi ničesar spremenila. Denar ni vse. Midva imava na poroki vse kar se nama zdi potrebno, komplicirala pa nisva glede detajlov, ker če ti hočeš u nulo organizirat en dan, potem rabiš precej mesecev in precej denarja...mislim, pa da če rečem 10.000 eur za eno ogromno poroko, bom po moje rekla premal... Lej, vsak po svoje...in tko je tudi najboljš... Kdaj sta mislila, da se bosta poročila ?
|