Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
porodnisnica Novo mesto 11.12.2004 2:54:45
|
|
|
|
lefairyon
|
lep pozdrav...:) ceprav je minilo natanko eno leto odkar sem rodila, moram napisati, da se danes ne morem pozabiti osebja v SB Novo mesto...prav presenecena sem bila nad odnosom zdravnikov in sester, saj sem slisala od prijateljice, da so kar nesramni (sicer je tako...kako ti do drugih, tako oni do tebe...)...;) najbolj mi je v spominu ostala babica, ki je kljub izmeni ostala z mano se dve uri dokler ni na svet pokukal moj soncek leon...ob tej priloznosti se zahvaljujem babici natasi in fantu goranu, ki sta mi vlila moci , da sem izdrzala do konca... sestre na oddelku so bile tudi izredno prijazne, saj so prisle kadarkoli sem jih potrebovala... bivanje v porodnisnici Novo mesto mi je bilo prijetno in upam, da bom cez par let spet njihov 'gost':) lp, nadi
|
|
|
| Stran: [1] |
OSKARTLFKako vam je všeč ime Oskar za dečka?zelo všeč (
34%)
ne preveč (
24%)
ni mi všeč (
42%)
Število vseh glasov: 133Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!