|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porodni gel DIANATAL
8.7.2010 13:03:17   
jaša2
sem zasledila, da je na trgu nek porodni gel DIANATAL, ki bi naj olajšal porod. prebrala sem prospekt o tem, ampak me zanima, če ima katera kakšne konkretne informacije o tem gelu iz konkretnih izkušenj. ne vem, kolk se že prakticira to pri nas. a je že katera rodila s pomočjo tega gela ali pa pozna katero?
ginekolog pravi, da si je pač nekdo spet nekaj izmislil, da bi zaslužil - kar je najbrž tudi res.user posted image

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porodni gel DIANATAL
8.7.2010 13:26:42   
N.M.
Nekaj se je že govorilo na to temo: http://www.ringaraja.net/forum/Dianatal_gel/m_5173106/tm.htm

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2010 14:15:28   
jaša2
hvala!!!!!!!!!

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu N.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2010 13:33:03   
Patty81
Živjo!

Sem vprašala G glede tega gela, pa v bistvu sploh ni nič kaj vedel o njem - čeprav sem najdla reklamo na mizi pri sestri in sem šla s tem na pregled :S.
Pravi, da je sam porod odvisen od večih faktorjev...ni bil pretirano navdušen oz. ga ni ravno priporočal, je pa na koncu zaključil, da škodit ne more.
Tako da jaz se še kar odločam..., mislim da imam še čas do septmebra - upam :)

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?