|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porodnišnica murska sobota
16.6.2008 16:22:20   
patricijap
Pozdravljene,

sama sem v pričakovanju user posted image pa me zanima kakšne so kaj izkušnje mamic ki ste rodile v novi ms porodnišnici. Sama sem do sedaj slišala same pohvaleuser posted image .

Je katera rodila v vodi?? Kako je bilo??

pozdravček in hvala,

patricija 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porodnišnica murska sobota
17.6.2008 10:35:44   
Anitka
Oj!

Jaz sem v MS rodila 25.5. in sem bila zadovoljnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu patricijap)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2008 20:19:56   
bastian111
Upam ,da bom tudi jaz zadovoljna ,se najdejo zelo slabi zdravniki in osebje. Če mi imela in če bom imela možnost roditi drugje bom to tudi storila.Meni so se zelo zamerili in veliko je takih tudi slišati.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2008 15:35:56   
Anitka
Ja jaz sem imela res srečo z osebjem. Rodila sem v nedeljo in ravno ta dan sta cel dan delali moja G in babica katero osebno poznam. Boljšega si ne bi mogla želeti. Pa še dogovorjeno sem imela z izbranim anesteziologom za EA.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2008 10:41:14   
Raho
2x rodila tam, 2x ful zadovoljnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse je bilo dobesedno super.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.6.2008 15:07:03   
XZY75
Jaz sem rodila tam prejšnji četrtek v vodi. Zraven je bila babica Vida, ki mi je zelo pomagala user posted image user posted image in naslednjič grem spet tja - v vodo seveda user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.6.2008 15:09:35   
Raho
Čestitke ob rojstvu.

Me veseli, da si tudi ti zadovoljnauser posted image

(odgovor članu XZY75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.6.2008 19:08:18   
patricijap

Super da se je začelo nekaj dogajati tud v MS user posted image   !  Upam da se še katera javi s svojimi izkušnjami.

XZY75, sem ful vesela da si se oglasila,  poslala sem ti ZM.

pozdrav vsem
p

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.6.2008 21:40:08   
Rožica82
tudi jaz sem pred 11.meseci rodila v MS (v soboto z mojo G) in nimam kaj slabega za povedat, tako da kar pogumno. 

(odgovor članu patricijap)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.7.2008 14:40:55   
Ex Animo
Jaz sem rodila marca z EA. Čista desetka za babico in porodničarja.

AMOR PARENTUM LIBEROS OBLECTAT.

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?