slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla Annya, ja, potrebno se je prijavit na mat. šolo. Jaz sem pri svojem G dobila tole kontaktno št.: 041 317 367 Ravno prejšnji teden sem poklicala in se prijavila oz. me je zapisala na seznam. Ne vem še za točno lokacijo, me bodo poklicali. Začnemo pa v začetku marca. Zdaj že poteka ena skupina, pa je bilo prepozno, da bi se vključila, zato začnem marca. Naj bi bilo ob četrtkih ob 17h, če se ne motim. Ne vem pa nič druga - kako dolgo traja itd. Rok imam v začetku maja. Pa ti? vanilla, ta tvoja šola je nekaj drugega kot kar so se prej punce pogovarjale. Ti ne vem, kje boš to imela (že po uri šole vidim, da gre za drugo reč), zgoraj so se pa pogovarjale za zdravstveni dom - tam pa pokličeš kar v zdravstveni dom ptuj in rečeš za dispanzerja za ženske, pa te preveže. Je pa pri meni bilo tako, ker hodim h G v zdr. dom, da me je sestra že v 4. mesecu naročila, ker vzamejo samo 10 ali morda še kaka zraven in se hitro napolni. Pa potem so ene dve še dopisali, pa potem nista mogli telovaditi, ker ni bilo prostora na tleh za več kot 10 blazin. Drugače pa v moji skupini ni bilo nobenih moških, jaz sem šla prvič pogledat, kako bo, pa od ene znanke je fant prišel, pa ko je videl, da ni nobenega moškega, ni šel noter. Moj pa potem naslednje dni tudi ne. Pa na splošno se mi zdi, da na Ptuju ni preveč spodbujeno, da partnerji hodijo, morda že zaradi majhnega prostora, pa tudi že samo ime imajo tako 'materinska šola'. Sem ob prijavi vprašala, kako je s partnerji, pa je rekla, da morda prvič sama pridem, ko bom izvedela, kak je urnik, pa bova potem z mojim vidla - samo recimo na telovadbi moški ne smejo biti v sobi, to pa je potem torek-četrtek polovico časa. Pa tudi časovno ne vem, ali se splača jemat dopust partnerju za cel teden - ker je šola od 11-14h. Naj ga raje špara za po porodu, vam bo punce bolj prav prišlo. Saj, ni pa slabo hodit, sestre so res fajne in se zezajo in te malo sprostijo pred vso rečjo. Čeprav jaz ne bi mogla reči, da sem kaj novega izvedela. Morda če ne bi mojih dveh knjigic doma imela in RR. Drugače pa potrdil na Ptuju nam niso dajali, ker tudi v porodnišnici tega ne zahtevajo. Bi se pa sigurno dalo zmenit, da ga dajo partnerju.