|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porodniška in kredit
11.8.2005 9:42:33   
drejci
...mene pa zanima kako je z možnostjo odobritve kredita v času porodniškega dopusta:zmeden:
Hvala,lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   porodniška in kredit
11.8.2005 10:17:27   
Mateja*
Čist normalno kot če bi delala, seveda če si zaposlena za nedoločen čas.

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   porodniška in kredit
11.8.2005 10:28:00   
Carovnica Mica
to pomeni...:zmeden:a isto das vse papirje skoz?

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   porodniška in kredit
11.8.2005 10:42:51   
drejci
aja,...sam upošteva pa se ti seveda znesek porodniške, ki je nižji od plače, a ne?

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   porodniška in kredit
11.8.2005 10:47:55   
CatJa
Kje pa pise, da je porodniska nizja od place? Jaz sem imela cca. 10 jurjev visjo, seveda na racun 13. place :)
Sicer pa se steje povprecje zadnjih treh ali pa sestih mescev, odvisno od banke in vrste kredita.

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   porodniška in kredit
11.8.2005 11:13:17   
drejci
..ja no malo se vrjetno pozna,..ne vem, je še nisem prejela,...bom vidla septembra:)
No najbolj me je zanimalo če lahko dobim kredit v času porodniškega dopusta...

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   porodniška in kredit
11.8.2005 12:29:42   
kati1
ojla

porodniška je enaka tvoji plači oz. celo malce višje, če so ti pri plači trgali kakšne bonitete ipd. (oz. ne sme biti višja od 2,5 kratnika povprečne slov. bruto plače).
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunSN.asp

Sicer pa si jo lahko izračunaš na
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

za kredit pa velja le to - da si zaposlena (bolje, da za
nedoločen čas)

lp, K

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   porodniška in kredit
11.8.2005 13:15:50   
Wahoo RR
porodnička je pri meni višja za cca 15 jurjev...
Kredit gre brez problema skos...če si sevea za nedoločne čas...jaz sem nesla papirje na csd in ne v službo...

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   porodniška in kredit
11.8.2005 13:47:21   
drejci
super hvala punce:)

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   porodniška in kredit
11.8.2005 18:36:06   
lumpy
:rozica: Punce :rozica:,
meni nekaj ni jasno. Kako lahko imate visjo porodnisko od place. Jaz sem si namrec naredila informativni izracun in dobim skoraj 40.000,00 manj. A je to mozno? Sem kaj narobe vnesla - mislim da ne.

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   porodniška in kredit
11.8.2005 23:16:40   
kati1
Lumpy kako pa si naredila ta informativni izračun? Vzemi svoje plačilne liste za zadnjih 12 mesecev in vnesi svojo BRUTO PLAČO v okenca (2.korak) na strani

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

pa ti bo izračunal. Če pa imaš še kakšnega otroka ali druge vzdrževane družinske člane, potlej si lahko napišeš še olajšave.

k

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   porodniška in kredit
12.8.2005 10:00:00   
morska deklica
Jaz sem tud vzela kredit,ko sem bla na porodniški.Vse je isto, le da ti papirje namesto v službi poštemplajo na CSI.

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   porodniška in kredit
12.8.2005 10:00:25   
morska deklica
CSD,pardon.

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   porodniška in kredit
12.8.2005 12:15:17   
lumpy
Zdaj pa vem kaj sem ga posvirala. Saj izracun je pravi - pozabila sem da ne dobim sedaj potnih stroskov in malice - tepka! Pa se sedaj ujema.

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?