|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porodniška
22.4.2005 19:56:10   
mela
zanima me če katera ve:jaz sem zaposlena(kao) ampak samo za četrtinski delovni čas(dobivam 23000 sit) in dobivam se socialno pomoč 30 000 sit.in zdaj me zanima ali mi bodo za porodnisko vzeli (za eno leto nazaj gledajo zasluzek ) samo plačo ali vse skupaj????a me zastopite???:zmeden::zmeden::zmeden:joj veliko lazje je povedat kot pa napisat!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   porodniška
22.4.2005 19:58:32   
Lumpi
mislem, da ti bodo vzeli v osnovo za izračun samo plačo, boš pa dobivala tudi neki dodatek, sicer pa stopi na CSD in se točno pozanimaj, saj se pravice in zakon nenehno spreminjajo

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   porodniška
22.4.2005 20:04:39   
mela
ja ,jat tut tko mislm1 as mo boge ,ko se moramo za 40 000 sit tko borit in sekirat!!!:((:((

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   porodniška
22.4.2005 20:25:04   
Lumpi
smo boge, bol kot pa tisti, k so na zavodu za zaposlovanje, pol pa še fušajo - tisti se majo fajn
no, pa še za informacijo - baje, da je zadnje čase zelo veliko otrok, ki mora hoditi na fizioterapijo, tudi za to ti da center (CSD) nekaj, baje je kot ena pomoč v enkratnem znesku, sam oni to ne obešajo na veliki mlin, tko da za to ne ve velik ljudi

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   porodniška
22.4.2005 20:34:15   
mela
ne razumem čist 100 ampak...
koliko nas pa pripada tega starsevskega dodatka-sm slisala okoli 40000sit!?malo....
pol pa pravjo da premalo rojevamo.. ja haloooo

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?