|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porodniška-za jokat
5.8.2005 10:09:04   
vesna fž
Sem tak :(:(:(:(:(:(da sem komi nehala :((:((dobila sem namreč odločbo za porodniško in ta znaša cca 72.000 tolarjev.Povejte mi kako naj človeč preživi s tem dva otroka in še sebe??Ta naša k...... država misli da so otroci zastonj al kaj-pol pa hočejo da jih mamo čim več ja kako hudiča pa ga češ prežvet???:zmeden:Hvala bogu da ma moj:love:solidno plačo da bo znesl,sam jst nisem rada odvisna od koga-pa bom ta let že prežvela.
Najraj bi klicala nevemkoga ga nadrla če bi le kaj pomagala ,oni ****i-se opravičujem izrazu tam gorih se pa pogovarjajo o miljonih-sram jih bot :pujs::pujs: so.

No sem se mogla mal skašlat mi je mal lažje-pa mogoč bom zarad sekiranja šla že dans rodit:)-

lp vesna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   porodniška-za jokat
5.8.2005 10:28:06   
darjatimci
Ja to je pa res kruto,ali si imela slabo plačo ali kaj drugega,jaz sem dobivala še enkrat več z otroškim vred pa mi je bilo malo,sem zadnje mesece komaj čakala,da grem delat in dobim bolšo plačo.

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   porodniška-za jokat
5.8.2005 10:33:57   
vesna fž
ja plača je sicer mal boljša 85.000 sam se mi je pa štela še porodniška od malega-takrat sem pa mela čist zajamčeno plačo.Sej sem tut pred dvemi leti mela isto porodniško pa je šlo -bo zdej tut mogl it sam te razjezi juter bo boljš:)

lp

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   porodniška-za jokat
5.8.2005 10:42:38   
darjatimci
Vidim,da si skromna saj kaj ti pa preostane,ampak plača 85000,moja mami penzije dobi več pa je tudi hudo,ja ni kaj eni še tega nimajo,eni pa na veliki nogi.

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   porodniška-za jokat
5.8.2005 11:07:15   
jazz
Ti povem kolko je imam jaz? Točno 40.030 sit. Pa še 20.000 socialke zraven. Za mleko dam čez mesec okrog 25.ooo, kje so pa plenice in ostale zadeve? Res žalostno vse skupaj!!!

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   porodniška-za jokat
5.8.2005 11:24:24   
vesna fž
Hvala bogu da imam tak poklic da lahko še postrani kaj zaslužim:ups:
Jazz ti pa si res dobra če ti ti znese:(:(-vidim da nisem edina ki dobi tako malo,so še drugi ki dobijo-dobite manj vsaka vam čast:zmeden::zmeden:.
Res nam je lepo a ne:)?
Po drugi strani pa sam da so otroc zdravi:duda:

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   porodniška-za jokat
5.8.2005 11:38:02   
jazz
Vesna fž, ja itak sam da so zdravi, pač ne hodim k frizerju in si ne kupujem več levisk, sam da mam mojga sončka!!! Saj moj zasluži kakih 130.ooo, pa gre vse za položnice, avto in zavarovanja. Če mene vprašaš, smo mi vsi mali umetniki, k znamo s tolk mal gnarja vse sfurat a ne?

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   porodniška-za jokat
5.8.2005 12:00:28   
vesna fž
jazz prav maš res smo mali umetniki.Ampak vama pa res vsaka čas sej tuk ko tvoj zasluži res ni ne vem kaj:zmeden:.Moj ma sicer sp tak da je vseen mal lažje,sam men je pa zoprno če mi kdaj ne bo shodlo da u moram reč čuj:love:daj mi jurja da grem nevem kaj kupit-to mi je grozn res:ups:.
sem brez besed ostala ;)

lp

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   porodniška-za jokat
5.8.2005 13:57:17   
muki1
kako je pa možno da dobiš porodniške 40.000,00 ? To mi ni jasno. Drugače odvisno od plače, a ne? Odvisno kaj si, kaj delaš in koliko si za to plačan. Saj tudi moja porodniška ni bila bleščeča, pa smo preživeli. Res so velike razlike, ja...
Kaj pa hočemo :grrr:

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   porodniška-za jokat
5.8.2005 15:18:54   
teta beta
Joj, vesna, jaz bom tud mela nekaj takega kot ti, mogoče par jurčkov več :((:((:((. Zaposlena sem šele od aprila, tako da se mi v izračun štejejo samo tri plače. Hvalabogu da sem zaposlena pri atu in sem imela bruto malo višjo, dejansko pa mi je plačeval samo prispevke in še nekaj "žepnine" (in polnil tank in dal za registracijo...; hvala, ati!) Bomo že nekako, kad se mora, nije težko... Da bi le dojila čimdlje, da ne bi bilo treba še mleka kupovati! Tudi moj :love: namreč ni ravno milijonar, čeprav je zlat.

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   porodniška-za jokat
5.8.2005 17:20:44   
vesna fž
kolikor jst vem se gleda plača za eno leto nazaj-meni so gledali tako.:)
teta beta prav maš ko se more se more nimaš kaj prežvet morš kokrkoli:(

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   porodniška-za jokat
6.8.2005 23:54:55   
Anonimen
jana: gleda se, če si bila v zadnjih 3 letih zaposlena vsaj 12 mesecev. V tem primeru ti pripada porodniška, ki pa se računa iz dohodnkov zadnjega leta. Če se ne boš zaposlila v tem času, boš dobila samo minimalca, ki je okoli 55.000.

Če pa nisi bila zaposlena niti 12 mesecev v treh letih, pa ti porodniška sploh ne pripada. Ampak samo starševsko nadomestilo, ki pa znaša okoli 40.000.

V vsakem primeru se ti splača še zaposlit in potegnit čim več plač pred porodniško.

(odgovor članu vesna fž)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?