Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: porodniška-minimalna plača 13.4.2010 8:46:43
|
|
|
|
zmajaz
|
Na strani od CSD Šiška pri možnosti inf. izračuna piše takole: "V kolikor v polju ni vrednosti, se za manjkajoči mesec vzame v osnovo 55% zadnje znane minimalne plače" Torej se upošteva nova zvišana minimalna plača za vse mesece, ko ni bolo plače in ne minimalna plača, ki je bila veljavna tiste mesece.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 13.4.2010 8:47:05 >
|
|
RE: porodniška-minimalna plača 13.4.2010 13:45:50
|
|
|
|
neanja duo
|
No,zdaj vem odgovor.Sama sem izpolnjevala papirje konec prejšnjega leta(nastop porodniške 5.11.2009).In velja pač nadomestilo,ki je na odločbi.Pa če se vmes 3x poviša minimalna plača,se znesek ne spremeni(poviša).Meni se to ne zdi fer!?Če je minimalna plača višja,bi se moralo upoštevati po novem,po moje.Pa se ne. To je za primer,kjer nisi zaposlena vseh 12 mesecev.
< Sporočilo je popravil neanja duo -- 13.4.2010 13:47:08 >
|
|
|
|
RE: porodniška-minimalna plača 13.4.2010 14:24:34
|
|
|
|
zmajaz
|
Aja - ti si mislila, če se spremeni potem, ko ŽE imaš odločbo in že prejemaš starševsko nadomestilo. Ne - to se pa res ne spremeni. Jaz sem narobe razumela in sem mislila, da sprašuješ, ali se pri izračunu višine strševskega nadomestila za mesece brez plače vzame minimalna plača, ki je veljala takrat ali nova, višja.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.