|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porod v pokončnem položaju
13.9.2004 11:23:36   
niki5
Vedno bolj se nagibam, da bi rodila v sedečem položaju. Prvič nisem imela možnosti, ker mi je odtekla plodovnica in otrok je bil še visoko. Sedaj pa glede na prebrano iz knjig me je porod v sedečem položaju začel vedno bolj zanimati, kajti rada bi vse kar se da naredila, da bi potekal hitreje in obenem tudi pomagala otročičku, da bi se lažje premikal po porodnem kanalu (porod olajšala tudi njemu). Vem pa da se teorija od prakse razlikuje, zato me zanimajo vaše izkušnje, če ste doživele tak porod oz. kaj vam je preprečilo.

Pozdravček.
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.9.2004 12:14:52   
monika2004
A mogoče misliš na tisti pručki ko sediš? Ker če misliš to ti zelo odsvetujem ker te bo ritka zelo zelo bolela. Ko sem šla na ogled porodnišnice sem se usedla za 2min na to pručko pa sem si rekla to pa jaz ne bom nikoli nikoli.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2004 12:47:43   
niki5
Razmišljala sem o tisti možnosti, ki ti dvignejo posteljo, da se nasloniš nazaj, pri nogah pa spustijo..

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2004 13:11:50   
monika2004
Aha tko je pa rodil punca pri nas ko je vodila telovadbo (materinski šoli) in je rekla da ni boljšega kot tko roditi ful je hvalila!!!!!

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2004 16:09:24   
niki5
a kaj veš, a so ji presredek prerezali?

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2004 23:32:10   
monika2004
Joj res ne vem!!!!

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2004 23:32:33   
monika2004
Joj res ne vem!!!!

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?