Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: porod v mb porodnišnici 8.4.2006 16:00:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa saj na RR se ne javljajo samo mamice s slabimi izkušnjami. Jaz imam za seboj dobro, kar se tiče zdravniškega osebja. Čestitke in lepo se cartajte!!! Zanima pa me še, če si bila že vnaprej dogovorjena za EA?
|
|
|
|
RE: porod v mb porodnišnici 9.4.2006 7:02:51
|
|
|
|
lelaval
|
Iskrene čestitke! Tudi jaz sem lani rodila v MB in ne morem nič slabega rečt o osebju v porodnišnici. Sploh babice so zakon. Takih lepih vtisov pa nisem imela 9 let nazaj, ko sem prvič rodila. 7,5 let nazaj je bilo malo boljše, lani pa 100 pa 1.
|
|
RE: porod v mb porodnišnici 12.4.2006 11:56:22
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ja, ta Bojan je res zakon. Tudi pri mojem porodu je bil poleg! Vsaka mu čast. Sestre na odelku so bile super. Jaz sem imela ful probleme: mali ni mogel vlečt zaradi vdrtih bradavic, pa tudi mleka nisem imela. Bile so zelo potrpežljive in prijazne. Tisti teden je bil odelek poln novih mamic in so imele res polne roke dela. A nobena nikoli ni prišla z grdo besedo. Ne podnevi in ne ponoči! Je pa res- vsi moramo malo potrpeti! Pa veliko nepozabnih trenutkov z .
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: porod v mb porodnišnici 27.11.2006 20:27:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo, da povem, da sem jaz tudi imela zelo dobre izkušnje v MB porodnišnici, tako v porodni sobi kot tudi na oddelku,.... babica Damjana ,... superca,... pa še ena srednjih let, zelooooooo prijazna, pa na žalost ne vem njenega imena . Na oddelku pa niti enega grdega pogleda, če sem klicala ponoči za dodatek ali da so mi Zalo pristavili,...res svaka čast . Enkrat mi jo je sestra ponoči še nahranila, da se nisem rabila vstajati . Vse pohvale!
|
|
|
|
RE: porod v mb porodnišnici 1.12.2006 14:19:57
|
|
|
|
petraz
|
Čestitke... Jaz sem rodila maja 2005, (sedaj pa me še čaka en porod januarja 2007), in vam povem, da sem bila zelo, zelo zadovljna s osebjem na oddelku. Res, nimam kaj reči. Babica je sicer bila bolj malo z mano, sem pa zato imela ob porodu 3 študente in 2 dijakinji, pa še eno mlado zdravnico, na to se sploh nisem ozirala, samo, da je njim kaj koristilo... Motilo me je samo to, da mi sina niso položili na trebušček takoj po porodu in da partner ni mogel prerezati popkovnice (na to se je pripravljal... ), saj ga babica niti ni vprašala. Drugače pa sem imela po porodu težave s trtico, saj nisem mogla niti vredu stati, kaj šele sedeti in vam povem, da so sestre full skrbele za sina in tudi meni so bile v pomoč. Hvala!! Jaz nimam kaj reči, vam bom pa konec januarja lahko povedala kako bo sedaj pri drugem porodu, če bo vse po sreči bo ob meni, dojenču in partnerju babičar Bojan... Upamo, da ne bo takrat na dopustu...
< Sporočilo je popravil petraz -- 1.12.2006 14:23:54 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Je v Lj dobro poskrbljeno za malčke? ksenija12Ali kaj pogrešate v Lj, za malčke in otroke? izposojevalnico koles,športne opreme (
33%)
trgovino z lesenimi igračami (
7%)
agencijo z izleti za otroke (
19%)
kuharski tečaj za otroke (
6%)
trgovino z rabljeno otr. opremo (
21%)
frizerski salon za otroke (
13%)
Število vseh glasov: 370Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!