|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porod v mb porodnišnici
8.4.2006 13:40:59   
emy
Moja porodna zgodbica - da ne bo samo slabih izkušenj.

http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=7070&sid=409c41afd9d1715a80d3187eb11d0724
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porod v mb porodnišnici
8.4.2006 16:00:44   
Anonimen
Pa saj na RR se ne javljajo samo mamice s slabimi izkušnjami. Jaz imam za seboj dobro, kar se tiče zdravniškega osebja.user posted image

Čestitke in lepo se cartajte!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Zanima pa me še, če si bila že vnaprej dogovorjena za EA?

(odgovor članu emy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.4.2006 7:02:51   
lelaval
Iskrene čestitke!user posted image user posted image

Tudi jaz sem lani rodila v MB in ne morem nič slabega  rečt o osebju v porodnišnici. Sploh babice so zakon. user posted image
Takih lepih vtisov pa nisem imela 9 let nazaj, ko sem prvič rodila. user posted image  7,5 let nazaj je bilo malo boljše, lani pa 100 pa 1. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu emy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2006 11:56:22   
Naty_ka
Ja, ta Bojan je res zakon. Tudi pri mojem porodu je bil poleg! Vsaka mu čast.
Sestre na odelku so bile super. Jaz sem imela ful probleme: mali ni mogel vlečt zaradi vdrtih bradavic, pa tudi mleka nisem imela. Bile so zelo potrpežljive in prijazne. Tisti teden je bil odelek poln novih mamic in so imele res polne roke dela. A nobena nikoli ni prišla z grdo besedo. Ne podnevi in ne ponoči!

Je pa res- vsi moramo malo potrpeti!
Pa veliko nepozabnih trenutkov z user posted image .

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2006 20:27:14   
Anonimen
Samo, da povem, da sem jaz tudi imela zelo dobre izkušnje v MB porodnišnici, tako v porodni sobi kot tudi na oddelku,.... babica Damjana user posted image  user posted image ,... superca,... pa še ena srednjih let, zelooooooo prijazna, pa na žalost ne vem njenega imena user posted image .

Na oddelku pa niti enega grdega pogleda, če sem klicala ponoči za dodatek ali da so mi Zalo pristavili,...res svaka čast user posted image . Enkrat mi jo je sestra ponoči še nahranila, da se nisem rabila vstajati user posted image .

Vse pohvale!

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2006 14:19:57   
petraz
Čestitke... user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem rodila maja 2005, (sedaj pa me še čaka en porod januarja 2007), in vam povem, da sem bila zelo, zelo zadovljna s osebjem na oddelku. Res, nimam kaj reči.  Babica je sicer bila bolj malo z mano, sem pa zato imela ob porodu 3 študente in 2 dijakinji, pa še eno mlado zdravnico, na to se sploh nisem ozirala, samo, da je njim kaj koristilo... Motilo me je samo to, da mi sina niso položili na trebušček takoj po porodu in da partner ni mogel prerezati popkovnice (na to se je pripravljal...user posted image ), saj ga babica niti ni vprašala. Drugače pa sem imela po porodu težave s trtico, saj nisem mogla niti vredu stati, kaj šele sedeti in vam povem, da so sestre full skrbele za sina in tudi meni so bile v pomoč.  Hvala!! user posted image  Jaz nimam kaj reči, vam bom pa konec januarja lahko povedala kako bo sedaj pri drugem porodu, če bo vse po sreči bo ob meni, dojenču in partnerju babičar Bojan... Upamo, da ne bo takrat na dopustu...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petraz -- 1.12.2006 14:23:54 >

(odgovor članu emy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Obutev za po hiši
muška

kakšno obutev nosite poleti za po hiši/stanovanju

copate (51%)

crocse (10%)

japonke oz. natikače (11%)

bosa noga (25%)

nogavice (4%)

Število vseh glasov: 518

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!