|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porod v SG
21.6.2005 21:34:42   
aljaž-blaž
kakšne izkušnje imate z SG bolnišnico in po kolikem času ti sprožijo porod sem namreč sedem dni čez rok z mano vse vredu otroka čutim CTG je vredu kdaj te obdržijo v bolnišnici jutri imam še pregled pri svoji gin. potem je rekla da naj bi šla v porodnišnico''':sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   porod v SG
21.6.2005 21:48:33   
CatJa
Jaz sem bila tri dni cez rok in mi je moja ginekologinja rekla, da ce cez dan ne bom dobila popadkov, naj grem zjutraj kar v porodnisnico, da mi sprozijo porod (4.dan). Potem pa se je Jan ob 11. zvecer kar sam odlocil, da pride na svet in ob 2. zjutraj sem rodila. Ni bilo casa za EA, za katero sem bila prej dogovorjena.
Sama porodnisnica mi je cist kul, le ena sestra mi je mal zagrenila tiste 3 dni, pa sem tudi to prezivela.

Srecno!

(odgovor članu aljaž-blaž)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   porod v SG
21.6.2005 21:50:15   
CatJa
Aja, sori, sem malo zasla. Naceloma naj bi sprozili takoj, ko te tja napotijo in ne tako kot v Celju, kjer cakajo 14 dni.

:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   porod v SG
21.6.2005 22:48:56   
frutka_
Li, ravno v istem času sem jaz bila lani naročena na pregled v SG-ju! 22.junija....in ostala sem noter ter 3minute Čez polnoč rodila. TP sem imela 26.6..

Upam, da bo tudi tebi uspelo!:bravo::bravo::bravo:

Na vprašanje ti ne bi znala odgovoriti, če boš mičkeno odprta in če no maternično ustje zrelo potem boš ziher ostala noter. Malo zaguncajta danes:love::love::love:pa bo!

Good luck!

Jaz sem bila staršno zadovoljna v porodnišnici in nato na oddelku! Res so zelo prijazni! Rodila sem z EA.

:muca::muca::muca:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   porod v SG
22.6.2005 0:54:49   
m_m

Men je fajna. Prijazno osebje, razen ene sestre (ne moreš zgrešit).

Js sem mela rok 24. na nedeljo,
v ponedeljek sem bla pri G, me je poslala v porodnišnico na pregled, seveda v
torek zjutraj. So me sprejeli, ker je blo ustje zmehčano, zato sem dobla neko tabletko za zorenje m.vratu in na
sredo sem rodila z EA.

Mislim, da te bodo not obdržali, mej spakirano. Če je prrajt, bojo že povedal.

Maja

Neposredna povezava do sporočila: 5
   porod v SG
22.6.2005 23:02:46   
mika
punce, a mislite hitler sestro?:)-:)-:)- Tako je men ena mamica rekla da jo kličejo. Vse je zdrdrala, kot navita pa vedno je bila resna. meni je bila zato smešna in vedno ko sem jo videla sem se nasmehnila, tako da je potem bila zelo prijazna in nič več tako uradna.

jaz žal ne morem odgovorit na vprašanje, ker sem rodila dva dni pred pdp.

Hiter in lahek porod

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?