|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porod v Izolski porod.
31.3.2008 16:35:48   
maktub
zdravo nosečke

Zanima me ali ve katera od vas ali v Izolski porodnišnici imajo nadstandardno sobo in koliko to stane?... gledala sem na netu ampak nič ne piše....
Slišala sem tudi da so zeloo zello  strogi glede obiskov kar me malo skrbi, saj obiski so do 16,30 in niti minuto več, moj fant pa do te ure ne konča , in baje pol ne spustijo noter niti njega---

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porod v Izolski porod.
31.3.2008 17:51:32   
Sibil_
Nič bat, spustijo kasneje tudi, samo prijazen moraš bit.Nadstandardna soba je ena, ampak je kar dolgčas če si sam v sobi-vsaj po mojih izkušnjah.user posted image

Drugače je pa meni bilo v redu pri obeh porodih, edino hrana je pa zanič.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2008 18:13:33   
ona
Jaz sem 2x rodila v Izoli in vsakič bla zadovoljna z vsem,pa s hrano tudi!
Itak je hrana prav za novopečene mamice,zato je lahko malček neokusna!
Za tisto sobo pa ne vem,če jo imajo in je res kot je predhodnica napisala,da je lepše bit še s kom v sobi,ker itak ste v bistvu samo dve skupaj in ni gužve v sobah,tako,da za moje pojme ti ni treba jemat nekaj nadstandardnouser posted image
Glede obiskov so malček  tečni,če jih imaš ob vseh mogočih urah in polno sobo,drugače pa tvoj dragi lahko pride kadar hoče,samo prej povej tam,da bo prišel bolj pozno in ne bo problema!
Moj dragi npr.je prihajal na obiske po 18 uri in bil z mano tudi do 21 in ni bilo težav!user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2008 11:40:10   
zvezdica stella
Jaz sem slišala, da so glede obiskov v IZ porodnišnici strogi kar se tiče količine obiskov (npr. ali pride celo sorodstvo vključno z domačo papigo), kar zna biti precej moteče za mamico, ki sobiva s teboj v sobi. Glede ure se pa da verjetno zmeniti.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2008 18:43:13   
halep
V Izoli sem rodila pred trem meseci in ti lahko povem, da je v sosednji sobi mamica takoj po porodu dobila obiske in to po deveti uri zvečer! Če si sama v sobi ni noben problem, v primeru da imaš cimro, se mi pa tako početje ne zdi pošteno.

(odgovor članu zvezdica stella)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2008 18:44:24   
halep
aja, mislim da je bila cena nadstandardne sobe cca. 20eur na dan user posted image

(odgovor članu halep)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2008 22:32:08   
Solero
Izolska porodnišnica je super!! Osebje zelo prijazno in ustrežljivo, hrana odlično pripravljena, vložkov, hlačk, srajc kolikor rabiš dovolj.
Jaz sem bila sama v sobi in mi je zelo ustrezalo ravno zaradi obiskov, ki jih ne odobravam. Sicer pa bi z veseljem poklepetala s kako mamico.

(odgovor članu halep)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2008 21:44:09   
napolitanka3
Res je kot so že predhodnice napisale;partnerja pustijo kadarkoli k tebi,kar se pa tiče tega da so sobe prepolne obiskov,so pa zelo strogi in to je tudi prav.Jaz sem imela eno cimro,je imela en kup obiskov,kar še ne bi bilo tako zelo motečemsam so bili vsak dan tam in taaaaaako glasni-z otrociuser posted image

Kar se pa tiče spalnih srajc,vložkov in hlačk so pa full šparali,so kr rekli da naj se ne tuširamo večkrat na dan,da ne menjamo tolko teh spalnih srajcuser posted image

Klik klik na http://stirje.myminicity.com/tra

Najin Kevin nama je polepšal življenje 21.5.2006 ob 23:08

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.5.2008 7:11:42   
aleži
Jaz sem tudi skoraj pred 3 m rodila in sem bilal z vsem zadovoljna: hrana je bila super, saj si lačen in nisi zbirčen; sestre enkratne-vse ti dajo kar hočeš od elastičnih hlačk vsako jutro in vložkov tudi zvečer, od srajce,...; z obiski nisem imela problemov saj sta prihajala mož in sin k meni,... najprej 1 dan sem bila sama, 3 dni pa še z eno. Meni je kar pasalo biti sama 1 dan po porodu, saj si ves zmučen,... potem pa je že šlo, saj sem imela v redu cimro kateri otrok ni jokal, pa obiskov ni imela dosti. 
Če je katera že letos rodila, naj se nam pridruži na Obali2008, saj se sprehajamo po Obali (Kp-Iz)! Dobrodošle ste!!

< Sporočilo je popravil aleži -- 25.5.2008 7:17:05 >

(odgovor članu napolitanka3)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.7.2008 19:15:21   
Tinky
Evo, frišne informacije.

Osebje zelo prijazno (ok, razen babice, ki je vodila porod, ki je bila groza od groze...še dobro, da sem rodila v 4. urah). Hrana solidna.
Glede obiskov so pa zelo zelo strogi. Niti moža niso po končani uri obiskov pustili dlje.

Meni je bilo tudi fajn s cimro v sobi, saj sva se full zaštekali in sem jo kar pogrešala, ko je odšla dan pred mano.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Darilo za otroka
nada56

Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?

DA, v vrednosti do 20 eur (15%)

DA, vendar do 10 eur, ker ne zaupam internetni trgovini (5%)

DA, v vrednodti do 30 eur s pistnino vred (10%)

NE, rajsi kupujem v trgovini (5%)

NE, ker ne vem kaj dobi za darilo (30%)

NE, ne kupujem daril preko interneta (35%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!