Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: porod in nosečniški diabetes 5.8.2007 16:34:06
|
|
|
|
digi
|
vtipkaj v iskalni diabetes in boš dobila nešteto povezav na teme, saj o tem mnogokrat pišemo oz. pišejo, saj jaz namreč nisem imela gastracijskega diabetesa, temveč imam tip1. Je pa tako, da ja, naj bi pogosteje bile kontrole, večinoma sprožijo porod prej, o enotah inzulina ne morem debatirat, ker je pa moja sladkorna popolnoma drugačna kot tvoja.... PA LP in da dobro opraviš
|
|
RE: porod in nosečniški diabetes 5.8.2007 21:59:16
|
|
|
|
Pikabu
|
Pa dajmo še enkrat, na hitro. Obakrat nosečniško sladkorno, prvič na inzulinu, drugič brez. V porodnišnici nisem bila nič prej, prvič sem rodila točno na rok, se je začelo samo do sebe, nič niso govorili, da bi mi sprožili. Drugič je sicer bilo sproženo, ampak ne zaradi sladkorne. Med prvim porodom sem si sama na pol ure merila sladkor, med drugim nič. Takoj po porodu in potem mislim da vsaj še enkrat so obema otrokoma preverili sladkor. Aja, enote inzulina. Mislim, da sem jih na koncu imela 6. Inzulin sem prenehala dajati takoj po porodu, takoj sem lahko normalno jedla, 6 tednov po porodu so bili vsi testi normalni in nisem imela sladkorne naprej. Drugače smo pa res o tem že pisale, tudi jaz sama.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?