Jančika_
|
Mene je prejšnjič tudi malo skrbelo, pa se je potem izteklo ravno tako, da je otrok tisto noč slučajno spal pri babici. Drugače se pač zmeniš tako, da je nekdo dežuren in ima ves čas telefon pri sebi, pač tisti, ki ima takrat čas. Saj se najde kakšna prijateljica, če so stari starši predaleč (moja starša imata neko hecno navado, da si ravno v času pdp-ja, mojega ali zdaj nazadnje svakinjinega, rezervirata dopust čim dlje stran, recimo na Irskem ). Tako nekako se bomo organizirali tudi tokrat, nekdo bo dežuren (babi, brat, prijatelj). Čeprav zdaj niti ni več težav, ker sta otroka že večja (v času poroda bosta 3,5 in 5,5) in spodaj pri nas stanuje tast, ki ju lahko popazi (je sicer invalid, ampak za par ur se bodo že porihtali, bodo pa risanke gledali in jedli kekse ). Bolj me skrbi to, da bi šlo vse skupaj prehitro in nihče ne bi uspel priti po mene pravočasno, da me pelje v porodnišnico (prej smo stanovali 7 minut peš od porodnišnice in bi teoretično lahko odšetala tja sama, zdaj smo pa malo dlje in če mora mož iz službe po mene, potem pa nazaj v mesto, je to najmanj 40 minut, v tem času pa sem drugič skoraj že rodila ). Ampak sem prepričana, da se bo v končni fazi vse poklapalo tako, da bo vredu.
|