|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porod
23.3.2008 16:03:12   
bina
Mam še ker nekej časa do poroda, ampak mi misli kr naprej uhajajo na dan D.
Prvič sem rodila osem dni čez rok, stem da ko sem prišla v porodnišnico na preglede nisem bila odprta nič.
tako da so mi vsatili neko vaginalno tabltko po tistem mi je odtekla voda in popadk so se začeli.

Prvič sem se spraševala kako bom vedla da morem jit. Zdej tega straha ni. Želim si le da ne bi rodila čez rok.
Premišljujem kaj bi lahko naredila da bi rodila prej. Sej ne me narobe razumet samo nekaj dni prej.
Morem pa rečt da prvič nisem niti čakala da bi šla ker sem se počutila res ok. Zdej me pa kr nekej vse moti pa sem v 31. tednu kaj še bo.

Jest sam upam da bo res tisto k vsi govorijo v drugo je lažje. Jest pravim nič vam ne verjamem. Od prvega poroda je 3 leta.

Če ne veš kako je te je strah ko pa veš kaj te čaka je pa še hujše.

Mate kakšne nasvete zame.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porod
23.3.2008 16:13:14   
Vrtnica79
Jaz sem drugič rodila 14 dni pred rokom. Me je res presenetlo, odtekla mi je voda. Brez popadkov sem ob polnoči šla v P in do jutra čakala da mi dajo umetne. Pol pa se je v eni uri rodila moja pupauser posted image . Še vedno sem mnenja, da grem raje rodit, kot pa k zobozdravniku user posted image user posted image user posted image .

Tudi po porodu sem okrevala bistveno hitreje kot prvič.

Želim ti vso srečouser posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu bina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2008 16:13:32   
lindy
Ja nič, rodit bo treba, tko al pa tko, čim manj se obremenjuj s tem pa bo!user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu bina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2008 16:58:43   
carmelita
se strinjam z vrtnico 79. raje rodit kot pa k zobarju.
bina. sama s seboj se dogovori, da itak to ni nič takega in da bo šlo vse lepo hitro, pa bo. jaz sem šla dvakrat s to predpostavko in oba poroda skup sta trajala 2,5 h.
se pa strinjam, da je to čez rok za znoret. sem bla za drugega 5 dni čez ( za prvega 2 ) pa mi je bilo najhujše hodit non stop na CTG in potem še hujše ko so me poslali nazaj domov.
nič se ne sekiraj in boš videla, da bo vse ok.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2008 20:30:25   
kekec in mojca

Če ne veš kako je te je strah ko pa veš kaj te čaka je pa še hujše.

Bina, bolje ne bi mogla povedat. user posted image user posted image user posted image Mene je ravno zaradi tega, ker vem, kaj bo, še bolj strah. Sicer sem vmes pozabila na bolečino, ampak pred tednom dni so me redni popadki na 7 minut spet spomnili...

Pa saj bo šlo, boš vidla. Kmalu bo vse za nama. Želim ti vso srečo! user posted image

(odgovor članu bina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.3.2008 23:04:35   
BUŠICA
ZA VSE TISTE KI RAJE GREJO RODIT KOT K ZOBOZDRAVNIKU! :menjaj zobozdravnika.
in vsem želim tudi lahek porod!!!!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2008 6:52:08   
anju
oh jej - kako rodit ob roku? sem pila donat, jedla kisla jabolka, kilo češenj, hodila po stopnicah... itak čakala luneuser posted image ko sem se vsega tega naveličala, sem rodila. 9 dni čez rok.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2008 12:16:44   
TinKiCa1
Jst sm pa do zadnjega delala, pa mi je voda odtekla! Dopoldne na šihtu, pop doma :) Čist zmatrana:) Naslednjo jutro pa smo mogl it,..hotla it pa delat ;) Je pa vse skupaj trajalo 13h, 7h smo pa rojeval user posted image Ampak je mimo:)

Čim lažji porod ti želim! user posted image

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2008 15:19:46   
*tajda*
Ja no men je pa vseeno a grem k zobozdravniku ali rodit,pri zobarju prosim za injekcijo da ne boli,pri porodu pa za epiduralno user posted image

Čimanj se obremenjuj,otroček se bo že sam odločil kdaj bo prišel na svet.user posted image

(odgovor članu TinKiCa1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2008 18:59:15   
Majabo
če gledamo domačo lekarno piše takole:
porod pospešuje in lajša materina dušica z medom
čaj iz malinov listov
čaj pravega pelina

vse to za zadnje tedne nosečnosti ne prej....
kolk pa temu verjet pa zaupat je pa druga pesem....

meni je malinove liste svetovala pred prvim porodom babica v porodnišnici tako da tega sem res pila po 36. tednu

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.3.2008 22:34:55   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: TinKiCa1

Jst sm pa do zadnjega delala, pa mi je voda odtekla! Dopoldne na šihtu, pop doma :) Čist zmatrana:) Naslednjo jutro pa smo mogl it,..hotla it pa delat ;) Je pa vse skupaj trajalo 13h, 7h smo pa rojeval user posted image Ampak je mimo:)

mene pa neki zanima Tinkica...a to potem ne drži da sam porod traja max 30 minut, vse ostalo so popadki, ti si rojevala 7 ur al kako?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu TinKiCa1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.3.2008 7:42:12   
anju
porod, poroditi... ja po pomenu besede bi res blo za tiste pol ure, ko leze otrček ven. ma za ženske porod ni samo to - POPADKI POPADKI user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?