|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porod
11.6.2007 20:38:03   
zala007
živjo bodoče mamice

imam eno vprašanje ali je katera že probala sama sprožit porod? kolegica je 4 dni čez rok in je probala že vse mogoče? kakšen nasvet???

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porod
11.6.2007 20:43:40   
abi
Stopnice so kar fajn zadeva za pospešenje poroda.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 12.6.2007 14:53:40 >

(odgovor članu zala007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2007 20:47:20   
nemrak
sex oz. sperma!!!

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2007 20:54:45   
BLAŽIKA
Jaz sem bila 12 dni čez rok in delala vse živo pa NIČ NI POMAGALOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je pa mi gin. rekel na prekledu velikooooo sexa in bo user posted image baje hitreje.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.6.2007 21:19:31   
Anonimen
Uh, vse živo sem sprobala - prehojeni kilometri, vroče kopeli, seks, potem so še v porodnišnici poskušali najprej s klistiranjem in luščenjem čepa. Nič ni pomagalo. Je blo treba mehur predret in umetne popadke šopat.

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2007 21:29:36   
Miška76
Ja, probaj še s čajem iz malinovih listov, 6 skodelic na dan, baje pomaga.Pa srečno pri porodu!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2007 22:05:38   
korajža
Moj ginek mi je vseh štirinajst dni pred pdp-jem tulil, da moram seksat, seksat in še seksat. Rodila sem dan po pdp-ju. Včasih pomaga, ... user posted image

(odgovor članu Miška76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.6.2007 22:17:39   
sneška_
Prvič sem rodila prej PDP    za drugič bom napisala ko bo.     Še čakamooo 

Najdojenček

(odgovor članu korajža)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2007 7:15:00   
lunca2
Dekleta tudi jz bi že rada rodila sem že kr malce nervozna imam pa še 10 dni do PDP. Upam, da bo kej prej bom pa upoštevala vaše nasvete.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.6.2007 7:36:20   
Blacky30
Jaz pa nisem počela nič, niti ne bi, ker se mi zdi to brezveze. Zakaj bi otroka na silo silili na svet, naj se sam odloči, ko bo čas. Tega res ne razumem..... rodila pa sem 4 dni po PDP z umetno sproženim porodom.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?