Anonimen
|
Jooooj sem skor krepnila od smeha, k sem brala vse te dogodivščine (link). Pikec0 itak rulla . Men je full dobra tema, k bi jo lahk še tle nadaljevali . Zame poroka ne bi bla uspešna, če se ne bi kaj neumnega dogajalo . No takrat sicer ni bilo smešno (razen meni), danes je pa vsem. 1. Ves čas ličenja in oblačenja (sama sebe) sem tolažila kolegico, da je lepa, najlepša...ona pa je jokala kako je grda, da ima obupno obleko, pričesko, da je debela... 2. Ko sem potolažila kolegico, sva zvrnile malo viskija. Medtem je vsa nervozna prihitela moja mami in začela kriliti z rokami. Z zanimanjem sem jo opazovala, nakar sem ugotovila, da imam popolnoma strgano podlogo na poročni obleki . Niti so se v kilometrih ovile okrog mojih nog, mami pa je panično jokala . Poiskala sem škarje, jih potinila mamici v roke in rekla: REŽI! Pa je rezala jaz pa sem se norčevala iz njene panike . 3. Ko mi je moj bodoči izročil šopek, so lokvanji, katere sem izrecno zahtevala v šopku, oveneli v pol ure V bistvu so kar zgnili in ne oveneli 4. Ko se je moja draga babica prikazala iz svojega brloga, so vsi obnemeli: šivilja ji ni do konca zašila kostima na hrbtni strani. Blago je kar plapolalo, ko je vesela in ponosna korakala do avtmobila. Men se je zdela kot Super man . Ko je videla kaj se je zgodilo je jokala kot dež. 3 ženske so jo tolažile, 3 pa kar na njej šivale kostim . 5. Moj oče je želel, da me on pelje na grad, kjer je bila poroka. Pameten kot vedno, je pustil radio v avtu prižgan in ko sem se vsa prelestna vsedla v avto...ni blo ne duga ne sluha o kakem vžigu. Tako so me morali svatje porivati po cesti, da je avto sploh vžgal. Ker bog ne daj, da bi se peljala s kom drugim 6. Avto je bil črn in brez klime . Od mene je teklo, make-up je odplavilo, lokvanji so segnili do konca, mamičina obleka, pa je bia na riti povsem premočena! Je zgledalo kot da se je polulala . Aja bil je najolj vroč poletni dan v zadnjih 10-ih letih . 7. Ko smo se pripeljali do cilja, kočijaža, ki naj bi naju peljal na grad, ni bilo. Je malo zaspal in prišel čez cca 20 minut-no tu me je pa skor kap 8. Ko nam je na gradu gospodična razlagala protokol, sem se zadrla, da sem pozabila osebno . Vsi so skor krepnili od smeha 9. Ko me je oče pospremil do oltarja sem ves čas namesto bodočega moža, bulila v sodelavko . Ne vem zakaj, najbrž ker mi je blo nerodno, pa sem kar nekam uprla pogled. Zgledalo je pa full čudno, ker sem se ji zraven še prelestno smejala, kot da se bi z njo poročila. Pa mi ni bla nič všeč-da ne bo kakih napačnih sklepanj 10. Ker sem imela predolge nohte, iz pladnja nisem mogla pobrat poročnega prstana. Namesto tega, sem vse skupaj zvrnila po tleh, tako da so vsi svatje izdahnili en velik ooooooooooh! 11. Ko naju je župan pozval naj stopiva bliže, da nama vošči, sem se spotaknila ob kabel in elegantno zajadrala proti njemu. Ni blo nič hujšega- sem izvedla ta podvig skrajno elegantno 12. Ob 6 zjutraj po slavju sva šla v hotelsko sobo. Ker mi je sodelavec (za šalo) rekel, da so v sobah za mladoporočence skrite kamere, nisem mogla sproščeno seksat! Medtem ko se je moj nekja bodel okrog mene, sem jaz bulila v strop in v vse 4 stene, če bom zaznala kaj sumljivega - tut to mi ni blo nič všeč
|