|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poročne zgodbe
22.6.2006 19:18:07   
Naja30
Pozdravljene.

Tukaj vas je kar nekaj poročenih in mene zanima, kaj je zaznamovalo vaš poročni dan, kaj ste si najbolj zapomnile, kaj vas je najbolj razveselilo, kaj je bilo komično, smešno... user posted image  skratka, kakšna fora, hec.
v soboto se namreč poročiva z dragim in sem pomislila, da je to dobra tema. Pa še nekaj - katere igrice ste se šli na poroki za razvedrilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poročne zgodbe
22.6.2006 19:37:14   
Anonimen
Nekaj dobrih  user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=478275&mpage=1&key=sr%9Aen&#478428

Še pomnite tovarišiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2006 19:43:03   
Primoza
Kako je enemu med tekmovanjem v pokanju kondomov z napihovanjem kondom odletel čez cel prostor do kelnarice.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2006 19:46:06   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0

Nekaj dobrih  user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=478275&mpage=1&key=sr%9Aen&#478428

Še pomnite tovarišiuser posted image user posted image user posted image

To si pa ne predstavljam napite se ga od teranovega likerja, saj se ga prej naješ. Tudi mi smo ga imeli na poroki, je zanimiv aperitiv.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2006 19:46:23   
Primoza
Neka čudna napaka na internetni strani mi je podvojila zadnje sporočilo.

< Sporočilo je popravil primoza -- 22.6.2006 19:49:24 >

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2006 7:18:23   
Anonimen
Pri nama je bilo najbolja smešno, ko je sredi civilne poroke natakar odpiral penino in je zamašek od penine poletel naravnost moževi priči v naročje, cela dvorana se je pričela smejati, tako, da je moral matičar prenehati s poroko, seveda je potem nadaljeval. Pa seveda je bilo potem v gostilni tudi nepozabno in seveda smešno.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.6.2006 13:47:56   
Anonimen
Jooooj sem skor krepnila od smeha, k sem brala vse te dogodivščine (link).

Pikec0 itak rulla user posted image user posted image user posted image .

Men je full dobra tema, k bi jo lahk še tle nadaljevali user posted image .

Zame poroka ne bi bla uspešna, če se ne bi kaj neumnega dogajalo user posted image .
No takrat sicer ni bilo smešno (razen meni), danes je pa vsem.

1. Ves čas ličenja in oblačenja (sama sebe)  sem tolažila kolegico, da je lepa, najlepša...ona pa je jokala kako je grda, da ima obupno obleko, pričesko, da je debela... user posted image user posted image user posted image

2. Ko sem potolažila kolegico, sva zvrnile malo viskija. Medtem je vsa nervozna prihitela moja mami in začela kriliti z rokami. Z zanimanjem sem jo opazovala, nakar sem ugotovila, da imam popolnoma strgano podlogo na poročni obleki user posted image . Niti so se v kilometrih ovile okrog mojih nog, mami pa je panično jokala user posted image . Poiskala sem škarje, jih potinila mamici v roke in rekla: REŽI! Pa je rezala jaz pa sem se norčevala iz njene panike user posted image .

3. Ko mi je moj bodoči izročil šopek, so lokvanji, katere sem izrecno zahtevala v šopku, oveneli v pol ure user posted image
V bistvu so kar zgnili in ne oveneli user posted image

4. Ko se je moja draga babica prikazala iz svojega brloga, so vsi obnemeli: šivilja ji ni do konca zašila kostima na hrbtni strani. Blago je kar plapolalo, ko je vesela in ponosna korakala do avtmobila. Men se je zdela kot Super man user posted image user posted image user posted image . Ko je videla kaj se je zgodilo je jokala kot dež. 3 ženske so jo tolažile, 3 pa kar na njej šivale kostim user posted image .

5. Moj oče je želel, da me on pelje na grad, kjer je bila poroka. Pameten kot vedno, je pustil radio v avtu prižgan in ko sem se vsa prelestna vsedla v avto...ni blo ne duga ne sluha o kakem vžigu.
Tako so me morali svatje porivati po cesti, da je avto sploh vžgal. Ker bog ne daj, da bi se peljala s kom drugim user posted image user posted image user posted image

6. Avto je bil črn user posted image  in brez klime user posted image . Od mene je teklo, make-up je odplavilo, lokvanji so segnili do konca, mamičina obleka, pa je bia na riti povsem premočena! Je zgledalo kot da se je polulala user posted image user posted image user posted image user posted image . Aja bil je najolj vroč poletni dan v zadnjih 10-ih letih user posted image .

7. Ko smo se pripeljali do cilja, kočijaža, ki naj bi naju peljal na grad, ni bilo. Je malo zaspal in prišel čez cca 20 minut-no tu me je pa skor kap user posted image

8. Ko nam je na gradu gospodična razlagala protokol, sem se zadrla, da sem pozabila osebno user posted image user posted image user posted image .
Vsi so skor krepnili od smeha user posted image

9. Ko me je oče pospremil do oltarja sem ves čas namesto bodočega moža, bulila v sodelavko user posted image .
Ne vem zakaj, najbrž ker mi je blo nerodno, pa sem kar nekam uprla pogled.
Zgledalo je pa full čudno, ker sem se ji zraven še prelestno smejala, kot da se bi z njo poročila. Pa mi ni bla nič všeč-da ne bo kakih napačnih sklepanj user posted image user posted image user posted image user posted image

10. Ker sem imela predolge nohte, iz pladnja nisem mogla pobrat poročnega prstana. Namesto tega, sem vse skupaj zvrnila po tleh, tako da so vsi svatje izdahnili en velik ooooooooooh! user posted image

11. Ko naju je župan pozval naj stopiva bliže, da nama vošči, sem se spotaknila ob kabel in elegantno zajadrala proti njemu. Ni blo nič hujšega- sem izvedla ta podvig skrajno elegantno user posted image

12. Ob 6 zjutraj po slavju sva šla v hotelsko sobo. Ker mi je sodelavec (za šalo) rekel, da so v sobah za mladoporočence skrite kamere, nisem mogla sproščeno seksat! Medtem ko se je moj nekja bodel okrog mene, sem jaz bulila v strop in v vse 4 stene, če bom zaznala kaj sumljivega user posted image user posted image user posted image - tut to mi ni blo nič všeč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.6.2006 15:22:57   
tanja75
Midva sva se poročila maja, pa sva že v začetku leta vse zrihtala, da bo ja štimalo. Mesec prej nas kliče ta ko smo ji pecivo naročili, da ne bo nič, ker ji je inšpekcija zaprla. Muzikanti so odpovedali, ker se je hčera v nedeljo obhajala in ga žena ni pustila, ker bi mel mačka. Grem k fotografu sporočit uro poroke, in nas nikjer ne najde zapisane. Skratka norišnica.

Ko je prišel moj dragi pome, je moral najprej pred blokom eno zapet(čeprav nima posluha in je cel cajt ponavljal, da on pa ne bo pel), pa travo s škarjicami za nohte mal postrižt. Pol so mu zavezali oči, da bo s tipanjem ugotovil, če sem al nisem jaz. V kotu zraven vhodnih vrat je stal fotelj pokrit z belo rjuho(smo naredili več placa v stanovanju), in ker je on malo videl je mislu, da sem tisto jaz.

Avto smo imeli v senci cel dan, da bo ikebana na mehanizmu z magnetom lepo stala gor. Na koncu je sred  ceste zletela ko leteči krožnik. Med obredom na občini je kolegica ko sva oba odgovorila piskala s trobentami za na nogometno tekmo. Jaz sem bla vsa evforična, da sem matičarja vprašala, če se podpišem z enim ali obema priimkoma.
Če imata dobre muzikante igrice ne bodo problem, ponavadi imajo oni to čez. Drugače ples z banano v ustih, ples z žlico in gor jajce, par stolov v krogu(en manj kot je parov)in ko se muzika ustavi morajo vsi pari sedet oz tisti, ki ne izpade, Ženinu zavežete oči in mora kolena tipat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.6.2006 21:13:50   
NRMM
Uhh je bilo kar zanimivo na najini ohceti, sicer mi kar nekaj filma manjka, ampak vsa sreča, da obstajajo video posnetki. Šranga mojih kolegov me je pošteno zdelala, spomnem se civilne poroke, cerkvene zelo malo user posted image user posted image , tako da če pride do kakšne ločitve bom uveljavljala bistveno neprištevnost user posted image user posted image . Kar krepko so me nacejali na šrangi (no ja vlival mi noben ni, ampak do tja je bilo nekaj kozarčkov že popitih, tam je bila samo pika na i). Hoja in obnašanje sta bila super, spomin pa je šel na pašouser posted image . V glavnem vse se je ok končalo, ja ožejena sem, ni blo druge user posted image .

Najbolj me je pa stisnilo to, da naju je muzikant v petek zvečer ob 23 klical (v soboto valda poroka), da je zbolel in, da jih najverjetneje ne bo. Mislim haloooooooooooooooo takrat mi je pa skoraj film počo, kar tema mi je padla na oči. Na vso srečo, je za uradni del našel nadomestek zase,na čago pa je prišel sam user posted image user posted image  in njegovi kolegi seveda.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.6.2006 21:46:19   
kapica
Joj, punce sedaj sem se pa mogla prav nasmejat user posted image user posted image user posted image . Sramezljivka, se posebno tebi user posted image .

Jaz nisem imela kake velike poroke, tako da ni moglo iti veliko narobe.  Bilo nas je samo 12, pa vseeno so bili na maticnem uradu tako glasni, kar naprej so nekaj mrdali zadaj, pa vstajali zaradi slikanja, namesto da bi se prej nastimali, da mi je slo to cel cas na zivce, kako da ni mira. Muzika v ozadju je bila tako na glas, da sem maticarja komaj kaj slisala, pa se cel cas se je motil in delal pri branju napake.
Potem na kosilu smo pa vsi tako pri miru sedeli, da sem mislila da sem na sedmini, ne pa na svoji poroki! Tako da preden si spet ogledam video posnetke iz moje poroke, bo minilo par let, da malo na vse skupaj pozabim.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.6.2006 2:54:07   
Anonimen
Jaz ne bom nikol pozabla, da je moj na balkon splezal pome. Klasika, najprej so ga mal zezal in šetal, ena prijateljica se je "preoblačla" in mu hodila odpirat, ko je s svati zvonil in ga zezala, da pr tej bajti ni nobene neveste. Pa je njegova priča za bajto našla lojtro, so jo prslonil na balkon in je kr gor splezal.user posted image  Se ni dal ****.user posted image
Pa na ohceti mi je pri plesu moževa teta vlečko pohodila, ki je bla sicer čist lepo zapeta za pas, pa ji je vseen ratal in vse potrgala dol. So mi na sekretu pol ure skup sestavlal obleko, dokler se niso spomnle, da so v prvi pomoči v avtu knoflce in so mi jo spele nazaj gor.
Pa pse sva mela s sabo na poroki, tudi pri obredu (sva mela samo civilnega) in je psička sredi obreda začela tako milo cvilit.user posted image  A mislte, da je hotla kej povedat?user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.6.2006 21:08:43   
LARIKA
Jao najina poroka je bla polna smeha,....

Seveda pri frizerki panika, ker nisem verjela, da ji bno uspelo moje lase ukrotit. Potem vizažistka. Prvič me je videla in nisem bila sproščena medtem ko me je mazala. Skoz sem se gledala v ogledalo user posted image  če je slučajno kaj zafrknila. Potem pa še v trgovino po čevlje za mojega atija, ker mu nobeni niso bili všeč user posted image . In potem so me vse prodajalke full gledale kot da sem slika user posted image . In ne bi bila jaz jaz, če ne bi šla še v DM mal kozmetiko nabavljat pred poroko user posted image . Uglavnem ko sva z atijem priletela domov, sva dala na avtomobile hitro rožice, ker so bile ostale gospodične in gospe pri frizerju. Tako da sem bila za te stvari zadolžena sama. Še dobro da mi ni bilo treba pometat vhoda v blok user posted image  ker ga je že soseda. In potem seveda čakanje da pride dragi pome. Počasi so kapljali svatje. Potem pa hupaaaaa. Sem tok zalaufala na balkon, da sem skoraj obleko strgala ko sem skočila čez mizico v dnevni sobi. Pa še psička je skoz neki hotela skakat po meni user posted image . In končno se nam je uspelo odpravit od doma. Moja priča in njen mož sta mogla it še tankat user posted image  ker prej baje ni bilo časa. Pa na poti iz Šk. Loke do Bogenšperka smo zgubili par avtomobilov, tako da smo se kar ustavili na AC in čakali da se pripeljejo. Med obredom, ko naju je župan vprašal tisto veliko vprašanje, je moj dragi kot največji seljak izjavil Jaaaaa! user posted image . Umiral smo od smeha. Sva bila zmenjena da rečeva oba DA, pa se je revež čist zmedel in bal da bo pozabil kaj mora rečt user posted image  Skratka na poroki niti ni bilo izpadov, so si pa zato nekateri dali duška na sami ohceti.
Tam je pa bilo smeha, da okol padeš. Sama zafrkancija. Priči sta poskrbeli za pestrost, še posebej njegova priča. Pa ugrabli so me, kar je zrihtala moja priča, ki bi me mogla pazit user posted image . Pa pri igrah smo se imeli noro dobro. Skoraj vsi smo sodelovali, se zabaval,....

Moj ati pa mu je naredil en lep govor. Da sta mu z mami dala v roke svojo najlepšo hčero ( to naj bi bila jaz user posted image  sam ne vem če to drži), svojo princesko. Da mu ni jasno kako to, če mu je do sedaj uspelo odganti vse jmoje potencialne snubce. Dokaz palica, ki je bila polomljena, ostanki pa naj bi se nahajali na hrbtih predosvajalcev user posted image . Skratka da naj pazi name, da ve da me je oddal v dobre roke in da nama želi vso srečo v zakonu in na skupni poti user posted image . Sva jokala in se smehajala.
Potem so nama vsi svatje zapeli od Šifrerja Za prijatelje si je treba čas vzet,... ter Dan ljubezni. Jokala sva ko dež. Potem pa še objemi prič,.... user posted image user posted image

Bilo je nepozabno user posted image user posted image  definitvno najlepši dan v najinem življenju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.6.2006 12:29:58   
TONČI.
Tuki tud pokam od smeha.user posted image user posted image user posted image user posted image  Oprostite, ampak kadar bom imela slab dan bom šla brat tole. Boljš kot vsak vicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.6.2006 22:36:47   
mimica
No, jaz bom bolj na hitro. Ni časa, pa vendar ste me premamile, da nekaj napišem. Dan se je začel tako, da me je morala zbudit moja priča ( je spala pri meni ) kljub temu, da sem imela uro zraven glave. Zgleda, da nisem bila nič nerzvozna, zato pa toliko bolj moja priča, ki si je narobe oblekla majico ter taka odšla z mano in še nekaj prijateljicami na hitro zmetat skupaj balone za dekoracijo. Ustavile smo se na kavi in mimo se je pelajl moj user posted image . In kaj so babe naredile ? Potisnile so me pod mizo, češ da me ne sme videt pred poroko. Joj, smo se režale.
No, ostalo je potekalo gladko. Ženin je prišel po mene ter odšli smo se poročit. Na matičnem je bilo smeha, ker me moj dragi ni takoj poljubil in ko mu je matičar rekel, da če ne bo on tega storil, da bo kdo drug, revež še vedno ni vedel kaj naj. No, na srečo se mu je hitro posvetilo. Hec je nastal na cerkveni poroki. Moj mlajši nečak ni hotel nosit blazine s prstani, zato je moral starejši nečak od moža, ki pa mu je bilo tako nerodno, da je pospešeno šibal proti oltarju. In midva z mojim atijem za njim. Župnik nama je sicer nekaj kazal, a šele na koncu sma ugotovila, da kaže naj bolj počasi hodiva. Župnik je potem tudi v govoru dejal, da še nikoli ni videl nobenega očeta tako hitro peljati hčere pred oltar. Se je revež bal, da si moj premisliuser posted image .
Še pred cerveno poroko, pa je moj dragi in njegova priča vezala na blazinico prstane. Moj mu je padel na tla in milimeter vstran od kanala.
Tudi mene so ugrabile moje prijateljice. Sicer se moja priča izredno borila zame, a so punce zmagale. Odpelajle so me v en bar, kjer smo čakale da pridejo priče po mene in sicer po opravljenih nalogah. No, ko sta končno prišli ( in morala sta prit peš ),sta me naložila na kot neko šajtrgo, samo da je bilo ravno ter me odpeljala po cesti proti gostilni, kjer so čakali gosti ter ful ploskali.
Potem je sledil govor prič. Od moža priča ( prijatelj ) je bil že tako pijan, da se je pri romantičnem govoru tako smejal, da ga je morala moja priča malo bolj grdo pogledat, da je povedal do konca. Potem pa je imela govor moja priča ( najboljša priajteljica ), ki je bil čudovit. Vsi smo jokali..Potem je sledil najin prvi ples, ki je bil na najino pesem.
Nato se je začela čaga, ki je trajala do 6. ure zjutraj in muzikanti so rekli, da še nikoli niso videli, da bi na kateri poroki toliko nastopali povabljenci ( prijatelji so namreč peli ).
Dan se je končal s Silvesterskim poljubom ter Dan ljubezni. In jokala sem kot dež... Od sreče.
Res sva imela veliko srečo, da sva imela tako super priči, ki sta naredila to poroko nepozabno. HVALA !!! 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.6.2006 21:17:10   
Dadi
Hm...moj je pozabil poročni šopek dvignit v cvetličarniuser posted image . Cvetličarna je bila 50 km stran od mojega doma in v kraju kjer sva se poročila. Sva naredila naslednji načrt: Jaz sem mu dala en suh šopek iz vrtnic (in lizik-no lizik že ni bilo več), ki so mi ga nekoč podarile sošolke (hvala sošolke s faksauser posted image ) na predvečer poroke. No in ko me je naslednji dan prišel iskat me je prišel iskat s tem suhim šopkom. Štos je pa bil, da je to opazila le moja mama. No sej je pol klical v cvetličarno in sva mimogrede ko sva šla na civilko dvignila pravi šopek.
Aja pa še to: ko so me ugrabili na ohceti, so me peljali fantje v en lokal in na poti smo meli rahlo prometno-smo se enmu v rit zaleteli.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu mimica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?