Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: poročna prstana 4.8.2006 11:42:17
|
|
|
|
Andra
|
V tvoj prstan vgravirajo datum poroke in moževo ime, v njegovega pa kontra. Pri nama jih je imela moževa priča.
|
|
|
|
RE: poročna prstana 4.8.2006 12:04:35
|
|
|
|
natanklavdija
|
Tudi pri nama je bilo tako kot pri andri!
|
|
RE: poročna prstana 4.8.2006 12:22:10
|
|
|
|
BarbaraO
|
Kaj daš gravirati, je čisto tvoja odločitev. Midva sva si dala v oba prstana enako: B & S 4 EVER. Brez datumov. Saj datum svoje poroke si boš pa valda za vedno zapomnila, kajne?
|
|
RE: poročna prstana 4.8.2006 12:25:51
|
|
|
|
KIRA
|
midva sva dala klasiko imena in datum. kar tko, lepše zgleda.
|
|
|
|
RE: poročna prstana 4.8.2006 14:13:37
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraO Saj datum svoje poroke si boš pa valda za vedno zapomnila, kajne? Ona že, vprašanje je, če si ga bo dec . Midva tudi nimava datumov, pa ne bi dala roke v ogenj, da moj ve, kdaj sva se poročila - sploh glede na to, da par dni nazaj ni točno vedel, kdaj imam rojstni dan . Sicer se je usekal le za 4 dni, pa ipak .
|
|
|
|
RE: poročna prstana - gravura 4.8.2006 20:10:47
|
|
|
|
babylove
|
Mi2 sva dala samo datum, imena se bo pa menda spomnil ?
|
|
|
|
RE: poročna prstana - gravura 4.8.2006 20:42:12
|
|
|
|
Jančika_
|
Babylove !
|
|
|
|
RE: poročna prstana - gravura 5.8.2006 8:57:55
|
|
|
|
LARIKA
|
Midva imava na notranji strani datum poroke in najina imena, na zunanji strani pa kitajske črke (ti in jaz)
|
|
|
|
RE: poročna prstana - gravura 6.8.2006 21:43:32
|
|
|
|
tinaaja
|
Amor vincit omnia - Ljubezen premaga vse.
|
|
|
|
RE: poročna prstana - gravura 7.8.2006 18:43:54
|
|
|
|
koala
|
Sempre fidelis = večno zvest, pa brez datumov, ker si bova zapomnila ta dan.
|
|
RE: poročna prstana - gravura 11.8.2006 19:50:30
|
|
|
|
malecka_mateja
|
midva imava isto imen ain datum nosi pa jih moj mali bratranec na pojšterčku!
|
|
RE: poročna prstana - gravura 19.8.2006 19:44:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj. Sicer sem malo pozna pa vendar. Midva sva dala vgravirat Najina pot in datum poroke. To nama je predlagal zlatar in bilo nama je všeč, tako imava povezavo na prstanih, albumu in DVD -ju.
|
|
|
|
RE: poročna prstana - gravura 19.8.2006 20:21:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Datum. S kom sem se poročila si bom zapomnila za vedno (čeprav bi mi popolna amnezija v tem primeru zelo prav prišla). Datumi mi pa ne grejo od rok (zdej je to itak irelevantno). Navadno se je pri nas vedno dalo ime partnerja pa datum poroke.
|
|
|
|
RE: poročna prstana - gravura 19.8.2006 20:55:04
|
|
|
|
Naja31
|
Meni ravno datum dela težave. Nikakor si ne zapomnim ali je bil 28.12 ali 29.12. Ime moža pa mi ne dela težav Je isto kot od sina. Imava na prstanih ime in datum.
|
|
|
| Stran: [1] |
Izraz posvojitevagnesAli se strinjate, da se beseda posvojitev uporablja tako za posvojitev otroka kot za "posvojitev živali"? (prosim, zapišite komentar)Se zelo strinjam. (
27%)
Se strinjam. (
20%)
Mi je vseeno. (
30%)
Se ne strinjam. (
10%)
Se nikakor ne strinjam. (
14%)
Število vseh glasov: 271Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!