|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poročna maša
19.8.2010 22:09:34   
momo1
user posted image Mene pa zanima, kakšna je cena poročne maše. A je fiksna cena, ali koliko kdo da? Koliko ste zanjo odšteli in ali ste poleg tega imeli še darovanje, ko je žunik pobiral še denar? Prosim za nujen nasvet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poročna maša
20.8.2010 8:05:07   
josephine27
cenna je fiksna. točen znesek sem na žalost pozabila. ni pa neki ful velik vsaj v primerjavi z ostalimi stroški za poroko. je pa pri nsa v navadi da se župniku puti še mal "napitnine" kolikor pač hočeš po svojih zmožnostih. kakšne nabirke pa ni.

(odgovor članu momo1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2010 8:55:39   
tix
čist odvisno nekateri župniki imajo "cenik" drugi vzamejo prostovoljne prispevke. Midva sva dala 100€ in imela tudi darovanje

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2010 9:04:16   
ajataja
Pri nas je tako da pač koliko daš in med mašo se ne pobira prispevkov.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
20.8.2010 14:40:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajataja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.8.2010 16:09:38   
nananaja
poroka se ne plača, vsaj nama je župnik, ki naju je poročil, dejal, mislim, da ni mašnega namena. je pa pri maši somaševal še drug župnik, zato je bila maša za vse pokojne iz najininih družin, ta mašni namen pa smo plačali. kasneje sem izdelala župniku, ki naju je poročil, čipko za zahvalo, dodala sva še nek prostovoljni prispevek.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.8.2010 19:58:29   
smeška83
Midva sva dala 20 EUR, pač redno ceno maše v naši župniji. Rekel je, da drugih stroškov ni, le prostovoljni prispevki preko nabirkeuser posted image

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.8.2010 22:19:35   
momo1
user posted image Na nekem starejšem forumu (ne Ringaraja) sem brala, da je cena 61 EUR (21 Eur za zapisnik, 19 Eur za mašo in še 21 Eur za neki, ne vem več kaj). Ali kdo ve kaj o tem? Nama je žunik že povedal, da bo ob koncu maše darovanje, kjer bodo vsi svatje šli mimo "košarice za denar" in nama ob tem čestitali. Pa me zanima, če mu ob tem še moram kaj dati (že z nabirko bo dobil veliko - oh, ko bi se v službi v eni uri toliko dobilo...).

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.8.2010 17:06:30   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: momo1
... sem brala, da je cena 61 EUR

Poroka je zakrament. Zakramenti so popolnoma zastonj. Lahko pa daš in prav je tako, prostovoljni pripevek po svoji presoji. Vendar ob tem upoštevaj okrasitev cerkve in še polno neopaznih stroškov. A to so le stroški. Prav je, da daš kaj tudi za delo.

(odgovor članu momo1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?