Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
poročiti ali na koruzi? 18.8.2004 20:49:01
|
|
|
|
mika
|
POZDRAVLJENA! V NOSEČNICI SEM PREBRALA DA V PORODNIŠNICI MATIČARKA UREDI VSE POTREBNO ZA OTROKOVE DOKUMENTE ČE SI POROČENA, ČE PA NE PA MORAŠ VSE ZADEVE UREJAT KO PRIDEŠ IZ PORODNIŠNICE. MIDVA SE BOVA POROČILA ČEZ EN (TOČNO) MESEC, PA NE ZARADI PAPIRJEV AMPAK KER TAKO ŽELIVA. LP, MIA :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
poročiti ali na koruzi? 18.8.2004 20:52:22
|
|
|
|
mika
|
JOJ, NAPISALA SEM MALO V ČUDNEM TONU :ups: NAMA BOLJ USTREZA POROKA PRED ROJSTVOM :duda:. VIDVA PA PREMISLITA KAJ SE VAMA ZDI BOLJE. MIA:sloncek:
|
|
|
|
poročiti ali na koruzi? 18.8.2004 22:55:53
|
|
|
|
ajf
|
Ko sem izvedela, da se lahko poročiš katerikoli dan v tednu na Upravni enoti (ker se mi ni dalo delati velike poroke z veliko stroški), sem takoj poklicala in smo določili datum, ki je bil le en mesec pred rojstvom otroka. Po moje je bolje, če se želita poročiti, da se pred rojstvom otroka.:love::love::love:
|
|
|
|
poročiti ali na koruzi? 18.8.2004 23:12:30
|
|
|
|
Komet
|
OJ Jaz sem v isti dilemi, študiram, izpite moram naredit, skrbi imam kako povedati doma in kdaj, da se mi vse izide in da ne bo preveč šok, no noseča sem in čez en mesec bo poroka, saj jih bo kap. Čeprav sem s svojim 9 let. Zaradi birokracije bi se rada prej, ker je baje ful sitno ravno zaradi očetovstva in laufanja, tako ti pa oni vse uredijo. Pa če se ne bom prej poročila pol sploh ne bom najdla časa, no eno idejo sem imela tudi 2 m po rojstvu,ko naj bi bil krst. Kar hkrati. Ampak kdo bo tako hitro vse zorganiziral? Jaz sem anti. Razmišljala sem tudi, civilno kar sedaj, cerkveno in tista štorija pa malo kasneje. Kaj pa ti? čau
|
|
|
|
poročiti ali na koruzi? 18.8.2004 23:49:44
|
|
|
|
Aly
|
Samo konkkretni odgovor na vprašanje "kaj moraš urejati glede otroka, če nisi poročen?".....nič kaj posebnega in zahtevnega.... Če si poročen, je po zakonu mož avtomatsko oče tvojega otroka, če pa nisi, pa samo prizna očetovstvo s podpisom na CSD ali Upravni enoti.....drugo ni nobene razlike .....;) Lahko noč Aly
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?