|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poročiti ali na koruzi?
18.8.2004 19:41:40   
eva1
Živjo!
Mene pa zanima, kaj moraš urejat, če živiš na koruzi glede rojstva otroka? in zaradi česa so poročene mamice na boljšem?
Midva razmišljava malo o tem, pa me zanima, ali je boljše da se poročiva po otrokovem rojstvu, ali prej?
Hvala in lp!
Eva (10t) in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   poročiti ali na koruzi?
18.8.2004 20:49:01   
mika
POZDRAVLJENA!

V NOSEČNICI SEM PREBRALA DA V PORODNIŠNICI MATIČARKA UREDI VSE POTREBNO ZA OTROKOVE DOKUMENTE ČE SI POROČENA, ČE PA NE PA MORAŠ VSE ZADEVE UREJAT KO PRIDEŠ IZ PORODNIŠNICE.

MIDVA SE BOVA POROČILA ČEZ EN (TOČNO) MESEC, PA NE ZARADI PAPIRJEV AMPAK KER TAKO ŽELIVA.

LP, MIA
:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   poročiti ali na koruzi?
18.8.2004 20:52:22   
mika
JOJ, NAPISALA SEM MALO V ČUDNEM TONU :ups:

NAMA BOLJ USTREZA POROKA PRED ROJSTVOM :duda:. VIDVA PA PREMISLITA KAJ SE VAMA ZDI BOLJE.

MIA:sloncek:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   poročiti ali na koruzi?
18.8.2004 22:55:53   
ajf
Ko sem izvedela, da se lahko poročiš katerikoli dan v tednu na Upravni enoti (ker se mi ni dalo delati velike poroke z veliko stroški), sem takoj poklicala in smo določili datum, ki je bil le en mesec pred rojstvom otroka. Po moje je bolje, če se želita poročiti, da se pred rojstvom otroka.:love::love::love:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   poročiti ali na koruzi?
18.8.2004 23:12:30   
Komet
OJ

Jaz sem v isti dilemi, študiram, izpite moram naredit, skrbi imam kako povedati doma in kdaj, da se mi vse izide in da ne bo preveč šok, no noseča sem in čez en mesec bo poroka, saj jih bo kap. Čeprav sem s svojim 9 let. Zaradi birokracije bi se rada prej, ker je baje ful sitno ravno zaradi očetovstva in laufanja, tako ti pa oni vse uredijo.

Pa če se ne bom prej poročila pol sploh ne bom najdla časa, no eno idejo sem imela tudi 2 m po rojstvu,ko naj bi bil krst. Kar hkrati.

Ampak kdo bo tako hitro vse zorganiziral? Jaz sem anti.

Razmišljala sem tudi, civilno kar sedaj, cerkveno in tista štorija pa malo kasneje.

Kaj pa ti?

čau

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   poročiti ali na koruzi?
18.8.2004 23:49:44   
Aly
Samo konkkretni odgovor na vprašanje "kaj moraš urejati glede otroka, če nisi poročen?".....nič kaj posebnega in zahtevnega.... Če si poročen, je po zakonu mož avtomatsko oče tvojega otroka, če pa nisi, pa samo prizna očetovstvo s podpisom na CSD ali Upravni enoti.....drugo ni nobene razlike .....;)

Lahko noč Aly

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   poročiti ali na koruzi?
31.8.2004 9:45:57   
BarbaraB
NO, saj ni toliko laufanja. Tako kot je že predhodnica napisala: oba morata na matični urad, kjer se naredi zapisnik o očetovstvu in kjer očeta vpišejo v rojstni list (prej imaš roj list brez podatka o očetu). In to je to. Če pa sta poročena rojstni list z vsemi podatki dobiš na dom.

Lp

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?