|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poročilo
17.1.2005 7:18:13   
Udb
Dobro jutro, punce!

A ima že katera kaj za poročati? :hudicek:? :modri:? Kako ste se kaj imele čez vikend?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   poročilo
17.1.2005 7:21:57   
Bety
Jaz nimam ne :hudicek: in ne :modri: !!!!!!!!

Grooooooozaaaaaaaaaaaaaa.....

LP

Beti, ki bo prav kmalu :nosecka:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   poročilo
17.1.2005 7:23:30   
Darja*
Jutro!

Pri meni še nič novega. Testa še nisem delala in ga tudi ne bom, ker me bo verjetno prej obiskala rdeča teta :hudicek:!
Drugače pa je meni vikend minil tako hitro, da sploh ne vem da je bil. Nič kaj se nisem naspala. Joj tako mi manjka spanja,.....:zmeden::zmeden::zmeden:

Pa ti? Si že dobila:hudicek:? Čimprej v nove boje :sloncek::sloncek::sloncek:
Mi smo ta vikend zelo delali na :duda::duda:, neki čuden izcedek sem imela, in punce so mi rekle, da bi naj bila ovulacija, čeprav bi M:hudicek: morala priti že ta teden.

Bomo videli! Upam, da je kaj ratalo!

Lep dan
Darja

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   poročilo
17.1.2005 7:28:02   
Udb
Jutro, Darja!

Tudi pri meni še ni M, zato sem se odločila da se naročim pri G! Ker to je pa že višek (zadnja M 14.11.).:grrr:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   poročilo
17.1.2005 7:32:56   
Skye
Dobro jutro vsem:)

Vikend prehitro minil:(

Vsem držim pestke :miska::miska::miska: da postanete srečke :nosecka:
boste videle da bo

Mi se pa veselimo da je čas O in čas aktivnega :sloncek::sloncek::sloncek:
:)-

Lep dan
Skye

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   poročilo
17.1.2005 7:42:03   
Bety
Moje :hudicek: M ni, testa pa nisem delala, ker se mi zdi neumno....nimam v trebuhu nobenega znaka, da se nekaj dogaja....me ne boli, nimam krče...

Moja zadnja M je bila 10.12.2004....uffffffff, kako že daleč nazaj...pa sem se spraševala, kako bom imela :duda:, če se mi nobena O ne ujema letos z mlajem...in lejga zlomka....M zamuja in bo O prav kmalu na mlaj....LEEEEEPOOOOOOOOOOOO......

Tako, da globoko upam, če bom šla na postopek ICSI, bom verjetno vesela :nosecka....

Lepo se imejte punce...

Bety, ki bo kmalu :nossecka.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   poročilo
17.1.2005 8:24:53   
pi
Jaz pa moje M ne pričakujem 19.1. Sem že spet vsa nestrpna, pa sem si obljubila da ne bom.
Sicer pa verjetno nisem noseča saj nimam nobenih znakov.
Lepo se imejte in čim prej poročajte da ste :nosecka:.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   poročilo
17.1.2005 8:57:08   
tinkamiška
K vam je pa ne bo, ker je prišla k meni:):):)
Smejkoti pa zato, ker lahko grem zdej na operacijo. V četrtek, grem noter, v petek bojo pa, upam!!!, poštimali tam noter.:angel:

Držim pesti za vse vas!!!:miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   poročilo
17.1.2005 8:59:32   
anadejka
Tinka jest pa teb močno močno držim:miska::miska::miska:,da ti uspešno poštimajo podvozje,pa da te ne bi preveč bolel in čimprejšnje okrevanje.
Ejjjj pol bosta pa s Piko skupaj,lepo.Veliko sreče obema!!!

Andrejka.........76:miska:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   poročilo
17.1.2005 9:06:08   
tinkamiška
Andrejka, hvala:rozica::rozica::rozica:!

Lepo se imej!:metulj:

Tinka

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   poročilo
17.1.2005 9:12:47   
dadica
halo,
Vikend minil kot keks.IN jutri se mi izteče dopust tako da veselo na delo:((,drugače pa M pričakujem komaj 25.1,ampak se ta mesec ne sekiram preveč ker imam februarja pregled pri dr. kovačevi.

Uživajte,čim več:sloncek::sloncek::sloncek:, in čimprej magični:modri::roza:

lp

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   poročilo
17.1.2005 10:37:09   
Andy13
Punce, lepo pozdravljene!

No, še moje poročilo. ;)

V soboto, ko sem pričakovala obisk tete :hudicek:, ga ni bilo. Nimam nobenih občutkov, čudnih;) znakov, morda pa le zamuja. Do srede om počakala, potem pa šibam v lekarno po test. Vikend je pa minil prekrasno v pozitivnem vzdušju, soncu, ljubezni in veselju.
Vsem čakajočim lep pozdravček in čim prej zagledajte črtice!

Nestrpna Andy

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   poročilo
17.1.2005 11:12:07   
bebi
Pozdravček :)

Jst je še vedno nisem dobila :hudicek: :):):). No, ampak tud še CB nisem delala..., kljub temu, da je danes že 48. dan od zadnje M. Počutm se ful dobr, sm non stop ful lačna, pa napihnjenga bušija mam in rdečo kožo na obrazu.

lep dan in :miska::miska::miska: za vse, ki je ne čakate (-mo)

bebi

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   poročilo
17.1.2005 11:38:08   
bambi
No, k meni pa je **** prišla danes nocoj, na 35. dan, itak sem vedela da bo, ker sem v petek naredila CB in je seveda bil negativen.... sem jokala kot dež in bila res na tleh, no, danes pa sem bila prav vesela, da je končno prišla, da lahko grem v nov krog....

EH, naj gre vse skupaj v RIT....

Bambi

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   poročilo
17.1.2005 11:41:25   
pikica05
Bambi,

vem, kako je to. Meni je :hudicek: zamujala 10 dni in sem bila še ful :bravo:, potem pa sem naredila test, bil je (saj veš). ..... :hudicek: pa je prišla naslednji dan.

Bambi, naslednji mesec bolje bo. Sedaj prihaja pomlad in takrat hormoni ponorijo (upam, da bodo letos pozitivno).

Lp pikica

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   poročilo
17.1.2005 12:20:57   
lucika
bambi, kak se jaz strinjam s tabo. 4 dni mi je zamujala, res je ****, zjutraj slabo ko hudič, zdajle pa vse rdeče na vc-ju. mislim....kaj nam nasi mozgani delajo. slabo, napihnjeni, lacni...pol pa vse zastonj. jaz sem grozno razočarana, vsak mesec vse bolj. kaj če nama ni usojeno? kaj če nikoli ne bo šlo, kaj če... kaj je glih meni tega treba!!!!!

pred pol ure še ok, prepričana da je to to, zdaj pa že ta smotan občutek ob M, ko se mi zdi groooozno vse.

eh, vsaj ostalim zelim crtice in lepe dni!
baj

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   poročilo
17.1.2005 12:51:25   
anadejka
Ej babike,tut mene je ta bič zaj.....!!!Glih tako mi je zamujala 4 dni,pa čeprav sem vedla da sam grdo zamuja,človk vseen tko potiho upa,da mogoče je pa le kej ratalo.KUR..!!!Nič ni.
Ampak bo pa drug mesec,ker z vsakim mesecem razočaranja vem da se bližam tistemu mesecu,ko bo moglo bit,ane.

Pa lepe pozdravčke,pa če vas kej jeza muči,kar ven z njo.

pa pa.........andrejka:miska:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   poročilo
17.1.2005 13:52:51   
lucika
hvala bogu, da je rr. drugače bi se mi zdelo, da sem sama taaaaak boga na tam svetu. pa ne me narobe razumet, vsem zelim uspeh cimprej. je pa vseeno vsaj to lepo, da nisi sam v sranju. eh, boljs da neham, kakorkoli obracam besede, vseeno grdo spade.
baj

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   poročilo
17.1.2005 19:22:59   
miska2004
Hojla bejbe,
danes je 28. dan, pa :hudicek: zaenkrat še ni... Sicer mi je danes temperatura padla, tko da vem da pride ****... mi je že dan pokvarla tale temperatura, sem bla zoprna dopoldne kot sam hudič!

Držim pesti da vse čimprej ugledamo :roza:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?