Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
poročna obleka - izbrana v eni uri :)) 19.5.2005 22:32:48
|
|
|
|
Gina
|
Uau, super:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
poročna obleka - izbrana v eni uri :)) 19.5.2005 22:33:29
|
|
|
|
mtd
|
:bravo::bravo: postajaš prava poročena žena (ki nima cajta več tolko zbirat zase stvari, hihi) pa ne zameri, sem vesela, da ti je tako hitro ratalo, super!!:rozica:
|
|
|
|
poročna obleka - izbrana v eni uri :)) 19.5.2005 22:33:57
|
|
|
|
frutka_
|
Bravo! Saj itak takoj veš, ko jo pomeriš ali je prava!
|
|
|
|
poročna obleka - izbrana v eni uri :)) 19.5.2005 22:35:00
|
|
|
|
pika74
|
Ane :) skupna cena izposoje bo 48.500 SIT Dobim pa vse dodatke vključno z nakitom (razen prstanov:)- ) in modro podvezico za darilo saj veste: something old - something new something borrowed - something blue al kako že gre :)-:)-
|
|
|
|
poročna obleka - izbrana v eni uri :)) 19.5.2005 22:36:04
|
|
|
|
mtd
|
:ups: kdaj pa bo srečni dogodek?? 8)
|
|
|
|
poročna obleka - izbrana v eni uri :)) 19.5.2005 22:41:50
|
|
|
|
k1
|
ja, glede poročne obleke - enostavno veš, katera je tista "taprava". ampak da je šel fant poleg??? no, jaz sem vraževerna, moj je obleko videl šele na poročni dan... Čestitke! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
poročna obleka - izbrana v eni uri :)) 19.5.2005 22:42:55
|
|
|
|
cmokec
|
Pika, bravo. Zdaj pa še iskreni DA, pa boš poročena. No pa žurka bo. :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
poročna obleka - izbrana v eni uri :)) 19.5.2005 22:43:55
|
|
|
|
pika74
|
2.7. :love::love: res sem bila šokirana. Še v petek smo se na srečanju RR pogovarjale, da bo kriza dobit obleko. In tudi po telefonu mi je ena gospa iz ene druge trgovine z oblekami povedala, da sem poooooooozna :zmeden::zmeden::zmeden:. Potem pa tak bingo:)-:bravo: :rozica: Glede fotografov pa takole - v zadnjem tednu so mi trije odpovedali in na koncu sem že v obupu poklicala še enega v Žiri (ta je slikal na poroki od ememair:) ) in tam so rekli - ja ni problema, za 35.000 SIT vam vse lepo poslikamo - zmenjeno:bravo::bravo: :rozica:
|
|
|
|
poročna obleka - izbrana v eni uri :)) 19.5.2005 22:47:00
|
|
|
|
pika74
|
k1 - jaz mojga itak na vsako stvar s sabo vlečem :)-:)-:)- pa se je najprej zapodu v eno roza-rdečo obleko in ga je una prodajalka kar ignorirala :)-:)- sem bolj svetle polti in mi tista barva ne bi pristajala. potem je pa prinesla eno snežno belo (belo s svilnatim leskom) in mi na koncu na vrhu dodala še korzet v beli barvi z malimi marjeticami (z rahlo zelenkastim odtenkom) in ta je bla taprava:bravo::bravo:. Se vidi, da ženska že 28 let dela v tem poslu. Izkušnje:bravo::bravo: :rozica:
|
|
|
|
poročna obleka - izbrana v eni uri :)) 19.5.2005 23:22:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi poskusila 4 obleke, a je bila prva tista ta prava. :love::love::love::love::love::love: Imava pa blizu datum: ti 2.7., jaz 6.7., le da midva letos praznujeva že 3. obletnico.
|
|
|
|
poročna obleka - izbrana v eni uri :)) 19.5.2005 23:23:08
|
|
|
|
Pupica
|
no vidiš:bravo::bravo::bravo: Pol imaš to za vse za nazaj povrnjeno, ko si bila izbirčna:bravo::bravo::bravo:To je pa tudi fajn a ne?:):rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
poročna obleka - izbrana v eni uri :)) 19.5.2005 23:33:39
|
|
|
|
PiaM
|
no, lepo.:) Ob pravem trenutku na pravem mestu. Upam da boš pokazala kako slikco s poroke;). :rozica:
|
|
|
|
poročna obleka - izbrana v eni uri :)) 20.5.2005 6:01:19
|
|
|
|
Mojca20
|
Najbrž ti je odleglo, kaj? Bravo, verjamem da boš najlepejša nevestica :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
poročna obleka - izbrana v eni uri :)) 20.5.2005 6:59:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Marija, Marija, boš lepa ;) Marjetice, zelo lepo ;)
|
|
|
|
poročna obleka - izbrana v eni uri :)) 20.5.2005 7:00:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, pol maš lahko pa še šopek iz marjetic oz. ivanjščic, meni so tako zeeeloo lepe ;)
|
|
|
|
poročna obleka - izbrana v eni uri :)) 20.5.2005 7:04:33
|
|
|
|
pika74
|
ja najbrž bom kr marjetice mela v šopku - pa nobenga kiča :)
|
|
|
|
poročna obleka - izbrana v eni uri :)) 20.5.2005 7:09:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Tooooooo, marjetice, lahko ti jih jaz naberem cel šop ;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?