|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pordelo spolovilo
14.9.2009 11:23:55   
ksenjak
Pozdravljene!
Hči (2 leti) je od sredine julija brez pleničke in zadnje čase opažam, da ima pordelo spolovilo in ko ji ga zvečer umivam pojamra, da jo peče. Včeraj pa sem opazila, da se ji je nabrala umazanija, kljub temu, da jo jaz vsakič po lulanju obrišem (kolikor pač pusti). Naj povem, da hodi v vrtec in kako je z brisanjem po lulanju tam, ne vem.

Zdaj pa bi prosila za vaš nasvet. Ali naj jo po vsakem lulanju obrišem tudi z vlažilnim robčkom? Zvečer jo bom umila s kamilicami, ne vem pa s katero kremo naj jo potem namažem?

Upam, da sem vprašanja postavila dovolj razumljivo, da mi bo katera vedela svetovat. Pri sinu namreč teh težav nisem imela.

Naj omenim samo še to, da hči zelo pogosto lula, nisem pa opazila, da bi jo med samim lulanjem kaj peklo.

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pordelo spolovilo
14.9.2009 11:29:32   
ALWAYS LARA
če jo srbi in peče so lahko glivice. sploh če opaziš še bel izcedek
mažeš s canastenom
če pa je fejst rdeče pa jopelji k zdravniku

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2009 11:33:36   
ksenjak
Izcedka na hlačkah nisem opazila, sem jo pa potem zvečer namazala s Canestenom.

Kaj pa mi priporočaš glede same higiene? V bistvu me zanima ravno to, kako to vi počnete pri deklicah.

Hvala in lp

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2009 11:33:37   
Anonimen
Evo,isto je imela moja punčara po prenehanju uporabe plenic take probleme.Sva umivali le z vodiko in mešala sem Canesten in Bepanten.Ni bilo takoj dobro ampak smo se uštimaleuser posted image

(odgovor članu ALWAYS LARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2009 11:35:39   
ksenjak
V bistvu si niti ne predstavljam, kako naj jo vsakič, ko lula še do potankosti z vlažilnim robčkom umijem. Lahko pa da je ravno v tem problem.

Grem danes po novo tubo Canestena, ga imam samo še za vzorec, in bom mazala še naprej. Previdevam, da se ga dobi tudi brez recepta?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2009 11:38:25   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

V bistvu si niti ne predstavljam, kako naj jo vsakič, ko lula še do potankosti z vlažilnim robčkom umijem. Lahko pa da je ravno v tem problem.

Grem danes po novo tubo Canestena, ga imam samo še za vzorec, in bom mazala še naprej. Previdevam, da se ga dobi tudi brez recepta?

Se ja.

(odgovor članu ksenjak)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2009 12:06:39   
**Tinkara78**
V začetku ko smo ukinili pleničko sem takoj ko je prišla iz vrtca umila luliko z navadno vodo - temeljito in oblekla čiste spodnje  hlačke. Nikoli nisem vsakodnevno uporabljala vlažilnih robčkov, če pa sem pa sem na koncu še vedno z navadno vodo in bombažno pleničko šla čez.

Zdaj pa obvezno pregledam vsak večer kakšno je stanje. Jo učim, da si mora sama ampak še vedno nekaj ostane.

Mažem pa samo z Bepantenom mazilo, razen pri večji pordelosti s Canestenom.

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 14.9.2009 12:08:27 >

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.9.2009 12:18:04   
Anonimen
A imajo vaše punčke belo?Ker moja nima.....

(odgovor članu **Tinkara78**)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.9.2009 12:45:57   
ksenjak
Pri moji sem ravno včeraj opazila, da je imela malo belo. In po moje zato, ker si po lulanju ne obriše dobro in se najbrž nabira. Ne vem, bom res probala delati kot je svetovala tinkara78, in bom že popoldne ko iz vrtca pride, umila s kamilcami in namazala.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2009 15:41:11   
**Tinkara78**
IZVIRNO SPOROČILO: ****

A imajo vaše punčke belo?Ker moja nima.....

Misliš kako veš da je pordelo!? Ponavadi takoj opazim, da je bolj intezivna barva in večja površina rdečine. Ji pa moram prav razpreti, da tisto belo sčistim (to je pri vsakodnevni higieni). Ko pa ima izcedek pa grem do pediatra, ker je ponavadi potem vnetje.

Ksenjak - osebno nisem pristaš kamiličnega čaja ne za oči,  ne kje drugje. Smo bili alergiki in pri razni negi (smo imeli zelo slabo kožo) vedno samo navadna voda (če dvomiš v kakovost pač prekuhaj). To je moje mnenje.

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 14.9.2009 15:42:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.9.2009 16:35:32   
klara2007
naša je tudi imela enako vendar še ima pleničke. pediater mi je svetoval mazilo babyval.dobi se v lekarni. morem rečit da nam je zelo pomagal.

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......