|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poraščenost dojenčka
26.4.2007 21:09:51   
barbi007
Je normalno, da ima petmesečni user posted image (fantek) poraščena moda in okrog lulčka poraščeno z dlačicami, ki so sicer bele, ampak pri dnevni svetlobi vidneuser posted image ? Teh dlačic je kar precej, nekatere so krajše, druge daljše in še kar naprej rastejo.  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poraščenost dojenčka
26.4.2007 21:19:40   
MALINČICA
Moj Maj je tudi malo kosmat, pa saj so kosmati po celem telesu, so nekje pač male dlakice, skoraj nevidne. Moj malči je kosmat tudi po čelu, pa po porodu je še kak mesec imel kosmata ušeska, pa je odpadlo stran. Ne sekiraj se, čist normalen je tvoj otrok.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu barbi007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2007 21:20:43   
sončnica13
A to so mu zdaj zrasleuser posted image , Jaz nisem pri našem (8 mesecev) nič opazila-bom jutri bolj natančno pogledala

(odgovor članu barbi007)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.4.2007 21:28:37   
Blejka26
mislim da je to normalno.moja pikica je bolj temna in ima temne dlakice,tudi tam spidaj-čisto na redko in tanke.sicer komaj vidne toda če dobro pogledaš se vidijo.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2007 21:36:10   
mmž
........ja tud moj sin ( 11 m. ) je poraščen okrog lulčka. Sicer so svetle, ampak se vidijo.
Mislim da nimaš za kaj skrbet!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2007 21:59:44   
ona
Sej ne vem,če spada sem,a glh ko govorite o poraščenosti...
Danes sem jaz videla od sosede kjer sem nekoč živela kot otrok njenega dojenčka,starega 6 mesecev in ima take obrvi kot en nono od 70-ih...
Res prav čudno za viet in je res neverjetno poraščen.sem malo čudno gledala,a si nisem upala vprašat kako to.Saj drugače je ul luštkan,same take obrviuser posted image

(odgovor članu mmž)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2007 22:20:24   
krfjolca
Mislim, da je normalno. Sem pa zasledila, da je lahko prevelika poraščenost posledica nepravilnega delovanja hormonov, nekaj takega ... Menda pediatri pošljejo k endokrinologu, ampak sem pa zasledila samo za deklice ...

Je pa tudi naš podobno poraščen, kot opisuješ. Meni so prav luštkane dlakice user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.4.2007 22:34:24   
lex
Zdaj si pa predstavljate mojega fantka ko se je rodil je imel črne dlakice po ušesih in po vratu ter ramah, ko volkodlakuser posted image , ampak so mu odpadle.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.4.2007 22:57:31   
andrejaz
Tudi moja punčka se je rodila zelo kosmata (ušesa, po hrbtu, ramah, po križu, nad ritko,..) Sedaj pri 9 mesecih je že skoraj vse odpadlo. Je pa imela črne dlakice

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.4.2007 23:02:09   
čaki
jaz pa pri moji  (2,5 let) zadnje čase opažam, da je po zg. delu hrbta ratala kar poraščena. dlakce so kar temne tko da se kar fajn vidi, grejo pa po sredini hrbta dol-nekje do sredine hrbta
čudno.... upam da ne bo po meni, kajti jaz s tem tud presegam vse meje-od nog do brade. da okol bradavic ne bluzim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.4.2007 10:55:08   
Anonimen
Ko sem jaz našga škrata zagledala (bil je kosmat po ušesi, po čelu, hrbtu, nad ritko...) me je skoraj kap...sem ga en mesec gledala, kdaj bo to odpadlo...potem je po enem mesecu odpadlo, na čelu ima še malo svetlih, pa pri lulčiju ima tudi nekaj dlačic (hecno...)...je pa to vse normalno...sem vprašala P...

LP

(odgovor članu čaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.4.2007 0:43:10   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaz

Tudi moja punčka se je rodila zelo kosmata (ušesa, po hrbtu, ramah, po križu, nad ritko,..)  Je pa imela črne dlakice

Se podpišem. Samo moja je stara 5 mesecev in jih še ima malo nad ritko user posted image

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?