|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poporodna depresija
19.5.2007 14:01:45   
Blejka26
mene je zelo strah,da bi me napadla poporodna depresija.Sedaj imam doma 16mesečno punčko in sem tako zelo navezana nanjo,da brez nje ne morem biti niti pol dneva.Sedaj sem noseča 4mesece in me že sedaj dela živčno to,da bom morala biti brez nje tiste tri dni-upam da samo tri dni..Ne morem in ne morem se z tem sprijazniti.Hudo mi je samo da pomislim na to in zato se bojim poporodne depresije.Je mogoče katera kaj podobnega doživela?Naj povem,da druga nosečnost ni bila načrtovana,a sem se odločila da otroka obdržim...nekatere poznajo mojo zgodbo ko sem se odločala za splav,da ali ne!

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poporodna depresija
19.5.2007 14:26:14   
Anonimen
Tako sem bila jas navezana na srednjega sina. 4 leta sva bila neločljiva, kamorkoli sem šla je šel zraven mene. Potem sem se zaposlila in ga je pazila oma. Grozno je bilo, ko sem morala v službo, kar nekaj časa je trajalo, da sem se navadila, nekaj ur biti brez njega. user posted image user posted image
Na prvega nisem bila tko navezana, ker sem takoj začela delat še preden je bil eno leto star.
Na tretjega sina pa tudi kolikor se da se nočem tako navezat, ker ko se bom zaposlila bo hudo, zato sem ga tudi vpisala v vrtec, da se že sedaj malo navadiva oba, da bo treba enkrat v službo.

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: poporodna depresija
19.5.2007 22:00:39   
bskrle
Tudi meni je bilo to nepredstavljivo potem pa sem bila hospitalizirana - in sem sprejela,da sva narazen. Ljudje smo sila prilagodljivi.
Želim lepo nosečnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......