|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   popek
7.4.2005 8:36:19   
boško
Dobro jutro vseem skupaj.
Kako kaj preživljate dan, jaz sem na žalost zbolela:(, sicer nimam vročine samo kašljam pa iz nosa mi non stop teče :((hudo.
No v bistvu pa me zanima kaj se kaj dogaja z vašimi popki. Jaz imam rok 10.6., popek pa se mi je že obrnil, ko se pogovarjam z drugimi so mi rekli, ja veš ko pa se enkrat popek obrne pol je pa že blizu:(:(
Tako da sem zdaj čist zmedena in ne vem a mislite da bom kaj prej rodila, namreč počutim se super brez problemov. Zato vas prosim da pridete s svojimi nasveti na dan, sicer imam v torek pregled pa bom vprašala, vseno pa me zanima vaše mnenje.
Lep sončen dan vsem:)
klavdija:nosecka:in:roza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   popek
7.4.2005 8:39:29   
taška30
babje čenče!!! :)-
Kaj pa tistim, ki se sploh ne obrne, pa ne bodo rodile? Meni se ni, pa sem že čisto na koncu.
Mislim, da je tu enaka finta kot pri strijah, ene jih imajo druge ne, pač, vsaka je po svoje narejena...
LP

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   popek
7.4.2005 8:41:57   
Grascakinja
Nekaterim se popek sploh ne obrne, in po tej logiki naj tiste pol sploh ne bi rodile :zmeden:? :)-
Kaj pa tiste, ki se jim že prej, kot tebi?
No, saj bo še katera bolj izkušena od mene povedala, ampak jaz mislim, da ne rabiš panike zganjat, lepo uživaj, dokler se tvoja princeska ne spomni ven pokukat! Veliko sreče in lep preostanek nosečnosti!

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   popek
7.4.2005 8:42:14   
Lunca1
Ojla!

Meni se ni, pa sem prav tako rodila. Poznam pa eno, ki je imela obrnjenega že pri 5 mesecih.

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   popek
7.4.2005 8:56:08   
špelin@
Ah, daj no ;) Meni se v prvi nosečnosti popek sploh ni obrnil navzven 8) Tokrat se mi verjetno bo, ker se že bližam meji, ko ga bo "vrglo ven" :)-

Se pa strinjam, da se junij nezadržno bliža :bravo:

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   popek
7.4.2005 8:57:22   
pika78
:zmeden::zmeden::zmeden:
PDP imam na isti dan kot ti, pa imam popek obrnjen že kar precej časa,od enega 5. meseca naprej sigurno.
Tako da upam, da so to res babje čenče!

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   popek
7.4.2005 10:11:01   
Gina
Jaz sem imela pri vseh nos. obrnjen popek, pa to že zelo zgodaj. samo 1x sem rodila 1 dan pred pdp, 2x pa čez rok. Ne verjemi vsemu, kar slišiš.

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   popek
7.4.2005 11:38:15   
Naja31
Jaz sem 4 dni pred PDP pa se popek ni ven obrnil.No, obcasno ga malo vec ven pogleda, ko se mali tako premika, ga ocitno malo ven pritisne :bravo:, ampak to je pa vse.

Joj, koliko neumnosti slisimo nsecke v casu nosecnosti:)-

Lp, Naja :nosecka: se 4 dni

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   popek
7.4.2005 11:40:09   
Anonimen
Bedarija. Meni se popek sploh nikoli ni obrnil.

Ne poslušaj "prepametnih" nasvetov in mnenj in ne skrbi. :rozica:

(odgovor članu boško)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   popek
7.4.2005 12:13:22   
SU
Meni se popek še ni obrnil in predvidevam, da se mi tudi ne bo - glede na to, da smo že na koncu! Upam, da bom vseeno rodila... :)-:)-:)- LP, saša (39,4/7)

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   popek
7.4.2005 13:14:53   
Rozalija
Ha ha, men se tud ni obrnu, pa sem že dobro leto čez rok, pa čakam kdaj se bo obrnu........ tko k tista k se fantke nardi če ma dec škorne gor.

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?