|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   popadki
1.6.2011 22:20:27   
Anonimen
danes ob osmih so se mi v 39.tednu priceli popadki,sprva nisem bila sigurna,pol pa ze na vsake pet minut kot mocen menstrualni krc!tI
so se vrstili kake 2 uri zato sem se odpravila v porodnisnico!Na poti v avtu pa v celi uri le en popadek!V PORODNISNICI je bilo ugotovljeno,da to niso kaksni Hudi popadki,da sem odprta le 2 cm!od takrat so papadki 1x na pEt minut,pol pa 15 min nic...,so boleci,ampak kar hitro minejo!zdaj pa res ne vem,kdaj naj se naslednic odpravim v porodnisnico?kako naj si razeN dihanja se blazim popadke?RES
hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: popadki
1.6.2011 22:26:43   
superstar7
Meni je moj rekel, da ni šans, da vstane iz postelje, dokler 1 uro vsakih 5 min ne bo popadka. Tako je tudi bilo, pa še ko sva prišla v porodnišnico sem bila samo 2cm odprta, ampak so me kar sprejeli.user posted image Meni se je tisto uro ful pasalo tuširat... pol manj sem čutila popadke, mogoče je zato tako popularen ta porod v vodi, ker res paše.user posted image Uhuuuu zihr si ful neučakana?user posted image user posted image Srečno!!!!!user posted image

Friendship often ends in love; but love in friendship - never.
Charles Caleb Colton

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2011 8:42:36   
tix
hihi, moj mož je enakega mnenja in se pravzaprav z njim strinjam. Jaz sem hodila gor pa dol po hiši dokler niso bili res dolgo na 5 minut, ko sem prišla sem bila skoraj odprta do konca user posted image

(odgovor članu superstar7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2011 8:48:38   
darchy82
Mene so popadki matrali že par tednov preden sem rodila in so bili na par minut, ampak so po nekaj časa minili. Ko je šlo zares, sem imela pa že kake 3 do 4 ure popadke, na koncu na 4 - 5 minut, pa sem v P prišla odprta komaj 2 cm. Vso srečo!

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......