|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   popadki
11.6.2008 12:08:22   
romy27
pozdravljene,

sem v 38.tednu in ze nekaj dni me konstantno boli pod trebuhom;bolj na levi strani..isti obcutek, kot da bom dobila menstruacijo..bolecina je manjsa, ce najdem pravi polozajuser posted image

povsod sem brala o popadkih..in moje bolecine ne ustrezajo nobenemu opisu...

kaj je katera od vas tudi imela podobno zbadanje?

caw caw
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: popadki
11.6.2008 12:36:43   
pufka
Ja,jaz sem imela krče,pa bolečine v spodnem delu trebuha pa sem klicala ginekologa pa mi je reko da morem takoj dol k njemu da lahko da gre za predčasen porod ali pa za zelo hudo vnetje. Pa ni blo nič od tegauser posted image hvala bogu.

V nosečnosti pa se nikol neve kak pa kaj,zato ti priporočam da se greš pokazat.Upam da bo vse vredu!

Lepo in zdravo nosečnost še naprej ti želim...

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2008 16:07:02   
Nataan
Res se raje pojdi pokazat, .. mogoče ti pa samo otrokova glavica pritiska na sramno kost, mene tudi namreč boli občasno in če se malo premaknem al pa dam na drug bok, potem neha...

lp

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2008 18:16:45   
Inigo
če je popadek, ponavadi trebuh močno otrdi. če ni otrdevanja... potem najbrž ni popadek. mogoče si res staknila kakšno vnetje. baje se rado godi proti koncu. pokliči in vprašaj G kaj meni. lahko pa kar tja greš, pa te še da na CTG in boš totalno pomirjena.

lepo zrihtaj!

(odgovor članu Nataan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.6.2008 18:50:04   
pufka
user posted image user posted image user posted image meni full otrdi trebuh od enkrat pa nimam popadkovuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2008 8:28:08   
Anonimen
Mene pa nekaj zanima. Noseča sem 36 1/7 in me že nekaj dni ful boli cel križ, občasno mam bolečine podobne tistim pri menstruaciji, pa še včasih imam občutek, kot da se mi bo trebuh odtrgal-kakor da se mi nekdo dobesedno obesi na trebuh. Je to normalno? Sem namreč prvič noseča, pa še vsega ne vem.

Sanja

(odgovor članu pufka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2008 11:31:40   
žanai
Ojla!

Ja, se ti že pripravlja na porod. In prav je tako ali ne?
Jaz sem imela kak dober teden pred porodom občasno take bolečine, kot pri menstruaciji. Nobene panike, lahko se bo začelo vsak čas... ali pa tudi ne. user posted image  Rodila pa sem 10 dni pred rokom.
Pa srečno!

Žanai

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......