|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   popadki?
20.4.2012 20:15:07   
annchi
Najprej en lep pozdrav!!!user posted image

Sem v 34 t nosečnosti. Do sedaj je nosečnost potekala brez posebnosti, razen konstantnega otrdevanja trebuha nisem imela nobenih težav do sedajuser posted image
Pred enim tednom sem imela ultrazvok, kjer je ginekologinja ugotovila da je otroček velik--v 32t+3dni je bil težak 2300-torej majčen prehiteva in lepo razvit in zdrav, nosim pa ekstremno nizko.

Danes pa že ves dan čutim močne bolečine v križu, nekakšno šraufanje v trebuhu in križu, nonstop me sili na vodo po par kapljic, tišči dol v nožnico in ves čas občutek da moram na blato a na koncu ne gre nič-aja, pa trebuh mi nonstop otrjeva.

Kaj mislite,da gre mogoče že za resne popadke ali so to lažni?user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: popadki?
20.4.2012 20:43:34   
blaža
Po mojem, če te fanj boli, se pojdi pokazat. Ker, da ti otrdeva trebuh, je normalno, včasih se to zgodi tudi, če ne počivaš dovolj oz, če si veliko aktivna.

malo meje zmotlo to, da omenjaš, da te tišči na blato, pa da ne gre,.. ker to se je meni dogajalo prav na večer, ko sem šla rodit,..

Se greš pokazat, pa boš mirna,..

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu annchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?