Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ponve s keramično prevleko 1.3.2011 16:26:04
|
|
|
|
urška
|
jaz imam bialettijevo, sicer še ne prav dolgo in zaenkrat je vse ok. je bilo pa v navodilih napisano, da jo moraš pred prvo uporabo namazati z oljem in potem vsake toliko časa to ponovit.
|
|
|
|
RE: ponve s keramično prevleko 1.3.2011 16:56:57
|
|
|
|
svetlomodra
|
jaz imam eno tako in eno od iste firme, je zunaj črna in je bila v mercatorjevi akciji. jaz jih ne perem v pomivalcu, jih tudi nikoli ne bom. ker pomivalec vse posode zelo uniči, ne samo teflonske. posodo res samo splaknem pod vodo, več ni treba. in men se zdi super. bom kupila tudi piskerčke in kozice, ko bodo znižani. najprej me je motilo, da je znotraj bele barve, pa mi sedaj to kar odgovarja, uporabim manj olja... me zanima, kdaj bodo ugotovili, da je ta posoda nevarna in da izloča strupe. kot je bilo pri teflonkah in ko tudi nerjavna vedno ni najbolj primerna.
< Sporočilo je popravil svetlomodra -- 1.3.2011 16:58:46 >
|
|
|
|
RE: ponve s keramično prevleko 2.3.2011 14:30:37
|
|
|
|
alenkica
|
Joj, mogoče pa sem jo jaz uničila, ker sem jo dala v pomivalca, ampak je pisalo da jo lahko dam! No, bom sprobala jo še fajn namazat z maščobo, pred 1. uporabo sem jo.
|
|
|
|
RE: ponve s keramično prevleko 15.3.2011 14:22:16
|
|
|
|
tinula
|
je kaj pomagalo? imam namreč enak problem..
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?