Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ponovno v službo, načrtovanje zanositve 7.5.2009 16:31:12
|
|
|
|
jullie
|
jaz sem prav tako nameravala delati samo 4 ure, vendar bi bila potem porodniška temu primerno nizka..zato sva se kar takoj odločila za drugega... mogoče bom šla samo za 1 mesec delat ali pa še to ne... odvisno kako sem bom dogovorila glede dopusta in bolniške .. ..kaj pa če bi delala samo 5 ali 6 ur?
|
|
|
|
RE: ponovno v službo, načrtovanje zanositve 7.5.2009 18:03:24
|
|
|
|
Netopirčy81
|
No, jest sm zanosila, ko sem bila še na porodniški - mala je bila stara 9 m. Ob veseli novici me je najprej prešinilo kako in kdaj povedati v službi...kaj bo šefica rekla...pa iz porodniške v porodniško... bla bla bla. No, pa sem začela delat in še isti teden povedala šefici, da sm spet noseča (to je bilo po nuhalni, ko sm vidla, da je vse ok). Mal je bla presenečena, v bistvu pa me je njena reakcija v pozitivno presenetila. Ampak pustmo to. Jest sem se že preden sem prišla nazaj v službo zmenila, da delam 8 ur - od 7ih do 15ih in tega sm se tut držala. Sicer mi je šefica ponujala za 6 ur, sam ne, mi je tko bolj ustrezalo. Poleg tega pa še zaradi razlike v plači. Delala sem do 27. tedna, zdaj sem pa na bolniški. Kaj bi se ti mogel otrok smiliti, če je 8 ur v varstvu Če je otrok nekje, kjer mu je super, zakaj bi se obremenjevala?Našo imam pri naši mami, ki ima pri sebi še nekaj otrok in se SPLOH ne obremenjujem, kako se ima, ker vem, da neznansko uživa.
|
|
RE: ponovno v službo, načrtovanje zanositve 7.5.2009 18:15:09
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jullie jaz sem prav tako nameravala delati samo 4 ure, vendar bi bila potem porodniška temu primerno nizka..zato sva se kar takoj odločila za drugega... mogoče bom šla samo za 1 mesec delat ali pa še to ne... odvisno kako sem bom dogovorila glede dopusta in bolniške .. ..kaj pa če bi delala samo 5 ali 6 ur? baje ne bi smelo vplivat na višino porordniške, ker ti sorazmerni del do 8 ur krije soc? Ali kaj? katera ve bolj natančno?
|
|
|
| Stran: [1] |
ime za julijske otročke 2.delkatrinkapiščančki (
14%)
princi in princeze (
10%)
poletne žabice (
29%)
morski ježki in zvezdice (
27%)
bombončki (
20%)
Število vseh glasov: 254Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!