|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ponovna zanositev
17.2.2009 12:47:36   
lepojebitimama
zdravo punce en lep pozdrav,

mi smo se pa odločili da bomo imeli še enega člana in sicer imamo že punčko staro 9m sedaj pa smo začeli delati na 2.otročku.

Zanima me če je še katera taka tu gor? V koliko časa se je prijelo?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ponovna zanositev
17.2.2009 12:50:44   
Anonimen
Lahko se takoj,lahko malo kasnej, lahko pa nikoliuser posted image

(odgovor članu lepojebitimama)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2009 12:55:35   
Anonimen
hahahahahahhahhahahahaha

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2009 13:17:08   
Anonimna.k
Pojdi na "Upamo skupaj" in si tam izberi kakšno temo. V temi "II pričakujemo februarja" (marca,...) sodelujemo take, ki bi rade (ponovno) zanosile. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2009 13:19:15   
sashy
Imam fantka starega 9m pa delamo še na enem, nič ne vem kdaj bo uspelouser posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2009 20:09:07   
Netopirčy81
Meni je ratalo v bistvu kar kmal, po 2. user posted image . Ko je bila mala stara 9 m, sem zanosila. Tko da....

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.