|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ponovna zanositev
3.12.2006 16:06:07   
saby
user posted image Pozdravljeni! prosila bi vas če mi lahko poveste kdaj je najboljše zanositi po splavu.Tri meseco po ali lahko že prej.Prosim odgovorite mi!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ponovna zanositev
3.12.2006 18:04:48   
andreja2000
Po moji UPN-v 21t,so mi rekli naj počakam na prvo user posted image ,nato pa lahko poizkušam ponovno.Pri prejšnjih ss,pa so rekli naj počakam  na dve user posted image .Zdravniki imajo včasih različna mnenja o tem.Jaz sem bila vedno preveč neučakana in zato sem vedno počakala le na prvo user posted image ,nato pa začela veselo user posted image .Prijelo pa se ni nikoli takoj .Sedaj pa se noče primiti že 18 mesecev in še vedno pridno delamo na user posted image .
Taka je moja izkušnja po ss,gotovo pa ti bo še katera dodala svojo izkšnjo.

Želim ti,da čimprej zagledaš user posted image
Srečno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu saby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2006 18:12:29   
pika74
Se opravičujem, ker ne vem... ampak kaj je to UPN.

Mi je kar nerodno... sem na RR že celo večnost, na user posted image user posted image  čakam že 6 let in pol... pa pridem do izraza, ki ga ne poznamuser posted image .

Predvidevam, da je nekaj, povezano s splavom (katerega pa na srečo ali pa nesrečo še nisem imela). Ampak kaj točno pomeni?

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2006 18:20:26   
andreja2000
To je umetna prekinitev nosečnosti,ki je bila potrebna zaradi hudekromosomske napake pri otročku.Zelo hudo je,ko moraš to storiti in ti želim,da tega nikoli,nikoli ne doživiš,ne ti ne katera druga.

Lep nedeljski večer ti želim!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2006 18:25:38   
pika74
Uuuuh Andreja2000 to je pa hudo user posted image user posted image user posted image  in praviš, da se ti je to zgodilo v 21t (to je nekje malo čez polovico). Ne vem, kako bi sama preživela tak šok... ampak verjamem, da je moralo biti hudo. Poskušam si predstavljati... jaz bi takrat najbrž že imela izbran voziček, ime... vse bi načrtovala, pripravljala... potem pa to... meni bi se sesul svet... Žal mi je, da si morala skozi to.user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2006 18:41:13   
andreja2000
pika 74
user posted image Žal nas je kar preveč z tako žalostno zgodbo.Res je hudo in takrat si kot v nekakšnem šoku.Rodiš v bolečinah in še tvoje srce je zlomljeno.Moja punčka je dobila domek na žalah v parku zvončov,kjer ji hodmo prižigat svečke.Tam pa je še toliko tablic z imeni naših user posted image ,toliko igračk in belih svečk,da te resnično stisne pri srcu.
Želela bi ,da se to ne bi zgodilo nobeni punci več,da bi se naše zgodbe poslej končale srečno.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2006 19:03:56   
kada
Jaz sem po ss počakala 1 user posted image potem smo pa na novo začeliuser posted image .

Nina - 18.9.2004,
Lara in Sara - 6.11.2005,
Žiga - 8.10.2007

Neposredna povezava do sporočila: 7
4.12.2006 17:07:15   
saby
hvala vam za nasvete,ki ste mi jih dale ja to je ena slaba izkušnja jaz upam,da nebom rabla dolgo čakati eni pravijo da se po splavu hitro prime.upam da se res bo.Moram pa iti prej še k ginekologu,čeprav nimam nevem kakega ginekologa že v nosečnosti mi ni nič kaj povedal kaj je narobe,napačno mi je izračunal velikost rumenjaka itd. Vrjetno ga bom menjala.saj bo se tolažim tako se morete tudi ve tolažiti.
saj bo nesmemo obupati!

(odgovor članu kada)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?