|
RE: ponoči spi le, če je kdo ob njej 5.6.2006 14:41:52
|
|
|
|
metaa
|
Vse ima: nočno lučko, plišasto igračo. Flaško pa za zvečer spije v naročju že od rojstva in tudi ne vem, kako jo tega odvadit. Ampak nikol ni problem-spije, jo daš v posteljico in odideš-zaspi. Do takrat, ko se ji kaj sanja. Babyphone zatuli, da naju kar iz postle vrže. In greš v sobo, tamala pa sedi in tuli v spanju, ampak toliko časa, da enega ne čuti ob sebi. SPEČO samo preneseva en meter stran na kavč, se sploh ne zbudi. Saj se ji res po moje sanja, a se mi zdi, da podzavestno ve in pričakuje, da bo nekdo prišel k njej in ga noče spustiti. Tudi ko ležiš ob njej, pa zatuli, rečeva samo,"ati/mami tukej, pa je vse OK. Si predstavljaš zjutraj. Mož ob 5h vstane (tako globoko zaspi, da ga ne sliši), ko pogrunta, da je sama, spet tuli, potem pa jaz iz spalnice pribašem (po možnosti s tamalo, ker je ravno tisti čas lačna), da vsaj vsi spimo vsaj do 7h. Dons pa najmlajša ni hotla nazaj zaspat, ker jo je tavečja s tuljenjem preveč zbudila. Tavečja bi pa sicer še spala (ne sama), pa ni mogla zaradi jokcanja tamanjše in je še ona tulila. Torej smo vstali še ob svitu-štala, res, včasih je noro! Ja, smo se pa povečali pred dvema mesecema in pol, tako imava 13 m.razlike. No, saj sem mislila, da bo še huje, pa kar gre-razen ... gled par stavkov nazaj
|
|
|