|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ponoči lula v hlačke
22.11.2010 11:51:45   
klara2007
brez pleničke smo že pol leta, vendar ponoči pa nam ne uspeuser posted image
stara je dobra tri leta. smo poskusili pa je v celem tednu bila suha samo eno noč...zanimame naj vstrajam ali naj dam še za en čas pleničke gor za čez noč...namreč ponoči pride k nama povedat da se je polula in je sirotka cela premražena ker je mokra...kaj naj naredim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ponoči lula v hlačke
22.11.2010 12:18:35   
lexl
Živjo,
jaz sicer nimam takih problemov kot vi, vendar sem jaz moji dveletnici plenice čez dan ukinila, ker je tako želela sama, plenice ponoči pa je imela potem še celo leto do tretjega leta, dokler tudi sama ni rekla, da ne bo imela več pleničke. Imaš torej dve možnosti. Da ji pustiš še vedno pleničke ponoči in jih boš ukinila ko bo punčka pripravljena (mogoče pa preveč pijete zvečer?), ali pa ji pleničke ponoči ne daš več in jo 1 x ponoči zbudiš da jo daš na WC, npr. preden gresta vidva spat, če gresta bolj pozno.
Upam, da sem ti vsaj malo pomagla, drugače pa naš pediater pravi, da skoraj nobeden ne gre v šolo s plenico, do takrat imate pa še dosti časa, da jo tudi vi ukinete.
Lep dan 

(odgovor članu klara2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2010 13:18:01   
Lantea
Koliko časa ji pa že ne daješ več ponoči plenice? Pa bi si jo sama želela imeti? Si jo že vprašala? Ker če je že dolgo nima več, bi mogoče to bila slaba ideja, zdaj jo dajati gor. Ne vem. Mogoče res poskuste to,da zvečer ne spije več veliko in da jo enkrat ponoči neseta lulat.

(odgovor članu lexl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2010 13:27:49   
nena m
Živjo. Pri nas je bilo podobno kot pri vas. Pri 2,5 l je bil suh podnevi, že pred 3. RD pa ni več želel pleničke ponoči. Polulal se je skoraj vsako noč. Je pa spal tako trdno, da se niti ko je bil moker ni zbudil. Mi nismo nič komplicirali, sva ga vsako noč dala 1x lulat - kar v spanju. Sem spraševala pediatrinjo in je rekla, da do 5. leta ni nobene panike, pri 5. letih pa naj bi bil suh tudi ponoči. Pri nas je bilo to nekje pri 4 letih in pol.

Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2010 15:25:22   
ledenaa
Plenico gor predne otrok še resno zboli 

Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2010 16:15:14   
jakaracman

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Plenico gor predne otrok še resno zboli 

Ja se strinjam, pri nas je bila suha podnevi od 2 let, ponoči pa od 4,5 let.Pa saj to ni tekma za naj suhega otroka leta.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.11.2010 18:35:53   
SMT3
Moja prva punčka je bila suha ponoči šele pri 4,5 leta.Je sama en dan izrazila željo,da bi bila brez.Od takrat je suha.
Tudi ta druga pri treh  ne kaže nobenega interesa pa jo ne mislim silituser posted image

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.11.2010 13:15:16   
pupika
Tudi pri nas je bil polulan skoraj vsako noč, po tednu dni brez plenice. Jaz sem mu hotela dat plenico gor, pa je sam odklanjal in rekel, da obljubi da se ne bo polulal, no pa je bil vsako noč polulan. Potem sva se z malim zmenila da ga ponoči zbudim in ga v spanju nesem lulat in nam uspeva tako že drugi teden, da je ponoči suh. Vendar mora it ponoči lular do 1h zjutraj, nekje od 11-00.30. Je pa star 4,2 leta.

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......