|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ponoči obe jokava
21.11.2005 16:29:37   
m@j@
Pozdravljene

Že stokrat premleta tema o nočnem spanju meni še vedno ne da miru.user posted image
Podnevi smo pridni, spi 3-4 ure vsega skupaj. user posted image  bo stara sedem mesecev. Berem Otroško spanje, brez joka v sanje, samo se notri sploh ne najdem.

Pri nas ni tak problem zaspati zvečer, ampak potem... Spi 2-3 ure, potem pa zbujanje na 1 uro. Vsakič vsatnem ji dam malo čaja, dudo in če imam srečo takoj zaspi nazaj. Zna pa biti tudi čisto budna in tečnariti 1- 1,5 ure. Moti me tudi to, ker cvili, joka, ko se zbudi (čez dan nikoli).

Sploh ne vem kaj naj še naredim (danes ponoči mi je počil fulm in sva jokali obeuser posted image ). Namreč če ne pomaga nošenje, tolažba..ti malo vrže ven,čutim se popolnoma nemočno.
Je pa izredna tečka par dni tudi čez dan. Ali so morda to znaki za rast zobkov?

Help!!!

Obupana Maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ponoči obe jokava
21.11.2005 16:43:36   
total
Ja,Maja,takšno je pač spanje pri nekaterih,mi smo stari 14 mesecev pa še ne spi celo noč,pa še je ponoči,groznouser posted image ,verjetno jo res zobki matrajo,pride otroku takšno obdobje,ko je siten pa joka,pa noče spat,ampak vse to mine,jaz se stem tolažim,pač nismo srečnice katerim  jimuser posted image  spi celo noč,jaz rečem vedno sam da je zdrav,spanje bomo že nadoknadli,tako ti svetujem,da potrpi in bo bolje,verjemi mi.

Smo zateuser posted image user posted image

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ponoči obe jokava
21.11.2005 16:48:33   
eva1
Tudi pri nas je nekaj podobnega zadnej 2, 3 dni...sicer že prej nismo spali, ampak sedaj je pa res user posted image ...pa čez dan je tut tašn tečko, da popuser posted image ...vrjetno bojo res zobki-čeprav pri nam ste lihkar dva nova vn pogledala, tako dauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ponoči obe jokava
21.11.2005 19:59:13   
Joe
Odg.: Pri mojih urah se ponoči ne odgovarja na vprašanja. In se obnese v nekaj dneh.

Lep pozdrav,
                     Joe, prof.



_____________________________

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ponoči obe jokava
21.11.2005 20:59:04   
ANJA5




Veš kaj jaz včasih naredim ko je mali ful tečen oz noče spati....- enostavno ga zjutraj ali ponoči vzamem k sebi v posteljo, mu dam par igrač in ga pustim da se sa mali sam zabava - beri: joka, cvili, sitnari!
Ne boš verjela  ampak jaz se včasih zbudim in vidim da lepo spi zraven mene. Nimam pojma kdaj in kako, ampak očitno deluje, da vidi da ga "ne šlivim" - malo grdo povedano ampak res ga ne morem celo noč nosit, mu dajat čaj, mu peti in nevem kaj še.
Če je zaspan bo spal, če pa ni pa tud ok.

Drugače pa je, če joka zaradi bolečine - v takem primeru pa je ujčkanje obvezno. Pri nas je bila zaradi zobkov uničena ena noč...poznam pa primere k mamice že eno leto govorijo, ja zgleda da ga zobki matrajo pa noče spati...

Veliko mirnih noči
Lp




(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ponoči obe jokava
21.11.2005 21:10:06   
Anonimen
Pri nas je pomagalo to, da sva se z možem odselila iz sobe. Prej je bilo podobno, če ne še slabše. Potem pa kar naenkrat ljubi mir.
Zdaj je Tibor star tri leta in pol in kadar je bolan, spim pri njem v sobi, ker ga z visoko vročino ne upam pustiti samega. In kdaj vem, da je na lepi poti do ozdravitve, če ni že čisto zdrav? Ko me začne gnjaviti na pol ure, kdaj bova vstala, če je že dan, pa da je žejen, pa spet čez 10 minut, a je že dan, pa čez 10 spet pa kdaj bo že dan, da bova vstala ... uf! Takoj naslednjo noč rečem, da je pa zdaj že zdrav in grem spet iz njegove sobe ven, ker drugače me bo spet celo noč gnjavil. Se čisto strinja in je spet mir celo noč.

(odgovor članu ANJA5)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ponoči obe jokava
21.11.2005 21:14:22   
Joe
Splišni, Splišni... Tvoji odgovori so pesmi. Škoda, da ne vzgajaš (številčno) več otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ponoči obe jokava
22.11.2005 7:34:17   
alenkapk
Če imaš možnost, preberi knjigo Solve your childs sleep problems, Richard Ferber, Center for pediatric sleep disorders, Childrens hospital Boston. Zelo praktični in otrokom prijazni nasveti. V kratkem strnjeno je pa tako kot je rekel Joe.

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ponoči obe jokava
22.11.2005 9:46:29   
SašaL
Hvala bogu, da nismo edini... Sem že mislila, da je z nami kaj fejst narobe. Tudi naša se zbuja vsako uro. Sicer vedno brez problema zaspi okoli 7 zvečer, potem pa ob 8, 9, 10,... celo noč, toliko, da ji zam zizo, potem pa spi naprej. Tudi jaz sem prebrala knjigo Brez joka v spanje,ampak pri nas je problem, da če jo dam še budno v posteljo se dere ko user posted image , glas ima pa takšen, da zbudi vse sosede. Vse to že traja ene 3 mesece, kmalu bo stara 8 mesecev. Najprej sem mislila, da so zobki, sedaj jih ima že 6, ampak vedno bolj dvomim v to. Ne vem več kaj naj naredim, sem jo že poskusila dat spat v svojo sobo, pa ni nič pomagalo (sedaj spi med nama). Tolažim se s tem, da bo enkrat že moglo bit boljše.... UPAM!!!!!!!

(odgovor članu alenkapk)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?