|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ponedeljek
12.11.2004 15:05:47   
Anonimen
ravno so me klicali iz g. ambulante:grrr:...zaradi urina...saj sem ze pisala o tem(ce se kera spomni).in rekli so mi naj pridem v ponedeljek tja da mi pove g kaj bom jemala:(( malo sem prestrasena...nevem sploh kaj tocno je ker mi sestra nic ni povedala:(
javim kaj bom zrihtala,
baj
:((
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   ponedeljek
12.11.2004 18:02:10   
BARBARA R.
Ne sekiraj se prezgodaj.Tako samo škoduješ otroku in sebi.Raje se še bolj čuvaj in misli kako bo lepo,ko bo v tvojem objemu.
Pošiljam ti velik kup pozitivne energije in :angel::angel::angel: ki te naj čuvajo!

:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ponedeljek
12.11.2004 23:00:07   
Urška*
Nina nana, nic se sekirat, najbrz ni nic resnega. Misli na pozitivne stvari.

Jaz pa svojih izvidov se nimam, baje se sploh niso prisli.:zmeden: - ce se spomnis, sma na isti dan mogle poklicat za izvide.

Uzivaj, lp:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ponedeljek
13.11.2004 11:19:29   
Anonimen
ja ja se spomnim, kak se nebi;)
ja sej upam da ni kaj hujsega, samo sem cisto prestrasena, ker mi sestra ni hotela nic povedat:((
pa se slisala sem da prerdpisejo neke antibiotike ki jih ravno ne priporocajo v nosecnosti:(
no vam javim kaj sem zrihtala(upam na najboljse:angel: ).v sredo pa bom imela menda novo slikico iz nuhalne:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?