Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pomoc bioenergetika-zanositev 15.5.2008 15:26:47
|
|
|
|
sonček85
|
sama še nisem bila pri bioenergetiku in sem rerkla da bom tudi šla,samo moram najti enega blizu doma ,in to dobrega,sam ko pa ne vem če je kje kak v okolici celja ,ki bi bil super.tudi sama se že trudiva leto in pol pa ni še nič tako da bi tudi šla ,saj sem že tudi jaz čula da baje pomaga.no veliko sreče ti želim in da najdeva pravo in super bioenergetičarko.energetika. lp lunca
|
|
RE: pomoc bioenergetika-zanositev 15.5.2008 22:25:20
|
|
|
|
Goldy
|
sonček85 - je en bioenergetik v Celju, ki je baje dober. Trenutno se ne spomnim imena. Mogoče bom malo pobrskala in ti sporočim. Tudi sama razmišljam še o tej varianti. LP
|
|
|
|
RE: pomoc bioenergetika-zanositev 16.5.2008 10:18:51
|
|
|
|
vita80
|
Jaz pa hodim na terapijo k bioenergetičarki, zaj grem 3. Bom videla v kakšnem času bo rezultat.Trudiva se 2 leti.
|
|
RE: pomoc bioenergetika-zanositev 16.5.2008 11:40:46
|
|
|
|
dana
|
Jaz sem pred prvo nosečnostjo hodila zaradi kože. V tistem času sem tudi zanosila. Letos sem pa spet začela s terapijami (spet zaradi kože), zanosila pa v tem času nisem. Zdaj je pa moj bioenergetik za dalj časa nedosegljiv, tako da sem prekinila s terapijami. Potem bom najbrž nadaljevala.
|
|
|
|
RE: pomoc bioenergetika-zanositev 16.5.2008 12:21:04
|
|
|
|
metuLJchy
|
Jaz hodim k bioenergetičarki (blizu Vrhnike), zanosila sicer še nisem mi pa je verjamem tudi ona pomagala da se mi je občutno zmanjšal tumorček na hipozifi, ki je bil preden sem začela k njej hodit velik 18x12 mm, zdaj le še 5 mm. Glede na to, da sem z zdravniške plati imela le zdravila zelo močna, pa še ta sem pila le 1/4 doze, max. 1/2, in še to ne vedno - verjamem da je k uspehu pripomogla prav ona. No, še malo moramo tega hudička zmanjšat, da mi ne bo delal hormonskih neravnovesij (nisem imela ovulacij, zaradi povišanega prolaktina), potem pa upam da še zanosimo. Vem da je od prijateljice svakinja hodila k tej isti gospe, in je po nevem kolikih letih zanosila v cca. 3 mesecih. Okrog Celja sem že slišala za enega gospoda, samo ne vem imena žal, lahko pa se pozanimam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......