Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pomoč za Gordano Krklec 9.5.2007 22:29:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Prosim vas torej, če se mi lahko katera oglasi in mi zaupa, kaj je z Gordano. Najlepša hvala in lep dan sam če si ti novinarka, bi mogla več vedeti od vseh nas tu gor. Pa brez zamere no.Nobeden pa nič več ne piše kaj in kako bo šlo naprej z dobrodelnostjo pa res še sama ne vem.
|
|
|
|
RE: pomoč za Gordano Krklec 10.5.2007 8:25:36
|
|
|
|
srki
|
Meni se tudi tako zdi, kot novinarka imaš veliko več pristojnosti oz. podatkov o nas. Lahko pa jo pokličeš, pa jo vprašaš .
|
|
|
|
RE: pomoč za Gordano Krklec 10.5.2007 13:21:27
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Punce, ne takoj skočit :) Kot je janette napisala, je v kontaktu z Gordano. Zanima pa jo, kako je z zbiranjem stvari za njo. Smo se kaj zmenile, ali ne ? Bomo zbirale sredstva za obnovo njihovega doma ? Smo že kaj ? Nati, kar se tiče dobrodelnosti....še malo- to je vse kar lahko rečem...tudi jaz že komaj čakam :) Papirologije je veliko in to predstavlja veliko dela in časa.
< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 10.5.2007 13:23:50 >
|
|
RE: pomoč za Gordano Krklec 10.5.2007 19:40:41
|
|
|
|
janette
|
Hvala Wahoo! Ja, zanima me, kaj ste se odločile punce na forumu, boste še kaj zbirale, ste zbrale kaj denarja in ga mogoče že celo njej dale. Gordana je zelo zmedena in ne ve, kdo ji je kaj prispeval. Ker sem jaz pripravila prispevek, na podlagi katerega ste sprožile akcijo (hvala vam!), se mi zdi prav , da se o zadevi pozanimam in predvsem poskušam še pomagat, kolikor pač lahko. lep dan
|
|
|
|
RE: pomoč za Gordano Krklec 11.5.2007 13:50:58
|
|
|
|
honey
|
Žal sem šele danes imela toliko časa, da sem šla še malo okrog po forumih pogledat in naletela na tole temo. Zanima me, glede na to, da se bomo v kratkem (v roku 1, 1,5 mes) selili v novo hišo, kako je z opremo pri ge. Gordani - ali še potrebujejo štedilnik, ali potrebujejo mizo, klop, kaj podobnega? Sicer je vse staro, ampak solidno ohranjeno in štedilnik tudi še dela (je 3x plin, 1x elektrika in pečica tudi dela). Ker itak bom dala v oglasnik, da podarim nekaj teh stvari, pa če je že na tem, raje podarim to nekomu, ki res potrebuje.
|
|
|
|
RE: pomoč za Gordano Krklec 11.5.2007 13:52:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem dobila od Urške Gordanin naslov in sem ji že poslala kar sem nameravala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?