|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč z bioenergijo
3.1.2005 20:15:35   
miska2004
Pozdravljene,
je katera že zasledila ali celo poskusila terapijo z bioenergijo?

lp, miška
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pomoč z bioenergijo
3.1.2005 21:34:29   
Pia73
Veliko govora je bilo že o tem, malo pobrskaj nazaj z iskalnikom,...

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pomoč z bioenergijo
4.1.2005 12:19:26   
natja_
Hay,

ja, jaz imam prijateljico, ki je s pomočjo bioenergetičarke zanosila. Po vseh preiskavah in nešteto poiskusih je odnehala, vendar je rekla, no, zdej grem pa še k bioenergetičarki - slabš ne mora biti... Sedaj je 9nebesa že dobrih sedem mesecev....

natja :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   pomoč z bioenergijo
4.1.2005 14:34:40   
anadejka
Čaw jest osebno nimam teh izkušenj,lahko pa ti povem da je moji sestrični tudi kao tako nekako z bioenergetikom uspelo.Ona je bila namreč narkomanka(na žalost),pa je šla k njemu ker zaradi droge sploh ni več imela menstruacije.Pa ji je dal en čaj za pit(predvidevam da je bila to krvomočnica).No danes je še vedno na metadonu ima pa tudi dva krasna otroka.Ki pa žal ne zna za njiju skrbeti.Živi še vedno pri starših in njihov račun,brez službe in fanta.
Kaj češ,eni se pa matramo in kljub temu da kokr tok zdravo živimo ne gre.
Uglavnem,mal sm zabluzila zdele,hotla sem reč da jaz ne verjamem kej preveč v to.Res pa je da ti ta bioenergetik,če verjameš vanj lahko poveča pozitivno mišlenje in psihično pozitivno deluje nate.To je pa tut velik.
Lepe pozdravčke..........andrejka76:rozica::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   pomoč z bioenergijo
4.1.2005 20:30:31   
miska2004
Živjo, hvala za odgovore. Verjetno gre za več seans, kjer te res "nabije" s pozitivno energijo; saj po nekajmesečnem/letnem poskušanju si res čist na tleh.
Za tale čaj krvomočnica sem pa že slišala, ampak nič na temo čemu je namenjen in kje se ga dobi... Morda veš?

Hvala vnaprej, in lp

Neposredna povezava do sporočila: 5
   pomoč z bioenergijo
4.1.2005 20:40:57   
erika
Tudi jaz sem zanosila s pomočjo bioenergetika. Probleme je imel mož. Zdravil se je štiri mesece, potem pa sva obupala, pozabila na vse skupaj in dva meseca kasneje zanosila.
Pri možu so se stvari vidno popravljale, tako, da po mojem mnenju vse skupaj ni samo stvar pozitivne energije.

Tamara

Neposredna povezava do sporočila: 6
   pomoč z bioenergijo
5.1.2005 7:34:42   
anadejka
Miška,krvomočnica oz.smrdljička je poleg drugih dobrih stvari dobra za tvojo maternico,ker jo fajn prekrvavi in pomaga pri vgnezditvi.Midva sva jo kar oba pila.Samo meni ni pomagala.Mogoče sem prehitro obupala in bi morala še vztrajati z njo.
Čaj lahko pa npr.kupiš v Cityparku ali pa kje drugje v lekarni Sanolabor.Stane pa cca.500 sit.

Lepe pozdravčke pa veliko sreče

andrejka76:angel:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   pomoč z bioenergijo
5.1.2005 7:58:10   
Jaz*
tamara 4
Tudi pri naju je problem pri možu, ali mi lahko zaupaš kaj je bilo narobe s tvojim in na podlagi česa sta se odločila za bioenergetika. Ponavadi pri moški neplodnosti medicina odpove in ostane ti le še IVF.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?