Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pomoč pri izbiri računalnika 18.11.2007 20:50:07
|
|
|
|
Anonimen
|
jst bi prenosnega, ti kr naštejem pluse : lahko ga neseš sabo v postlo, v dnevno na kavč in brskaš po rrju in gledaš tv hkrati, amm lahko ga neseš sabo kamorkol, če maš kej za nardit, je full lepši kt una velika kišta, res je pa da moraš pazit da ma dobro baterijo, da ne boš povsod na kablu, hmm...uglavnem jst sm za prenosnika
|
|
|
|
RE: pomoč pri izbiri računalnika 18.11.2007 20:57:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa vem. Midva imava oba, pa sem bolj pristaš navadnega. Pa še cenejši je občutno. Ker prenosni so že v sistemu dragi, da pa hočeš več spomina....je pa še dražji. Edin fajn je, k zdej jaz ležim na postli, moj dragi pa sedi tamna stolu. Igra igrco, prenosnega pa nočeva pacat s takimi stvarmi, ker ga imava za službene namene.
|
|
|
|
RE: pomoč pri izbiri računalnika 18.11.2007 20:59:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Za kaj ga boš pa uporabljala?
|
|
|
|
RE: pomoč pri izbiri računalnika 18.11.2007 21:03:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Odvisno za kaj ga boš uporabljala. Midva imava stacjonarca, ker če bi hotela primerljivega prenosnika bi bankrotirala. Pa v vsakem primeru rabiva prostor ker rabva velik ekran ipd. tako da ni prišel v poštev. Mam pa prenosnika službenga. Sam si vedno priklopim gor še miš in tipkovnico ker me na prenosniku tipkovnica nervira. Čist odvisno za kaj ga boš rabila v glavnem.
|
|
|
|
RE: pomoč pri izbiri računalnika 19.11.2007 10:48:14
|
|
|
|
totimato
|
Prenosnega ti lažje ukradejo.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.