|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč pri fotoaparatu
26.6.2007 11:37:04   
lojzika
Lepo prosim pomoč pri izbiri fotoaparata.

Rabila bi nekaj res fajnega, no ne vem če je ravno dost 500€. Rabim za darilo in za okoli 500€

Mora bit široko kotni. Pa lepe slike mora delat. Pa batarija mora dolgo držat :-)

A mi lahka kar kakšno povezavo napišete user posted image user posted image user posted image user posted image

No ne spoznam se ravno
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč pri fotoaparatu
26.6.2007 11:47:10   
Anonimen
jaz imam takega in sem zadovoljna z njim:

tukaj

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2007 11:58:24   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: lojzika
Lepo prosim pomoč pri izbiri fotoaparata.

Analogni ali digitalni?

Pa lepe slike mora delat.

Žal je to odvisno od uporabnika.

A mi lahka kar kakšno povezavo napišete user posted image user posted image user posted image user posted image

e-fotografija.com

Za enega povprečnega uporabnika imaš na voljo cel kup fotoaparatov. Meni je pomembno:
- velikost ekrana (imajo velike Olympusi, Nikoni, Lumixi...
- optika, se pravi čim večji optični zoom, pa fajn leče, npr Zeiss
- pregledni meni in čim manj gumbov
- občutljivost zaslonke (odvisna hitrost slikanja)

Jaz bi tole kupila: Olympus UZ-550 7.1M

user posted image

Tukaj za 511€:

http://www.fotomarket.net/katalog/product.php?product_id=3221&show=kompleti

< Sporočilo je popravil Putka -- 26.6.2007 12:00:36 >

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2007 11:59:46   
ales*
Na spodnjem linku najdeš skoraj vse kar je trenutno na voljo v Sloveniji.

http://www.digitalnifotoaparati.com/

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2007 22:29:01   
ales*
Fotoaparat
27.6.2007 13:37:10   

Caarmen

Bliža se rojstvo najinega prvega otroka in bi rada imela digitalni fotoaparat. Ne moreva pa se odločiti med Canon A 570 in Canon A710.

Kakšno je vaše mnjenje? Potrebujeva pa ga zgolj za družinska srečanja. Sva oba bolj mimo usekala kar se talentiranosti s slikami tiče.

Hvala za vsako vaše mnjenje.

LP

RE: Fotoaparat
27.6.2007 14:42:39   
BLAŽIKA

Mislim da je ta A570 že zeloo dober, posebaj če ga res uporabljate samo za domače fotke in če nista neka specialca pri slikanju.

27.6.2007 14:43:52   
BLAŽIKA

Boljši aparat je, več ma funkcij manj jih verjetno uporabljaš, če nisi res v tem. Pa še drago plačaš za nekaj kar dela iste slikice kot cenejši aparat, ker ga enostavno ne znaš na koncu izkoristit(dragega namreč).user posted image  

27.6.2007 15:39:28   
Nixxon 

Jaz imam rad vrtljive zaslone na fotoaparatih, tako da pri meni pride v poštev A570

27.6.2007 15:49:18   
Putka 

Kupi takega z večjim ekranom, ker res prav pride.

27.6.2007 18:26:02   
ribicaRR 

Jaz imam 710 IS in sem z njim zadovoljna, edino makro ma slab. Ampak kvaliteta fotk sama je ful dobra (edino vcasih malo sepa pri fotkah notri in brez flesa).

LP

< Sporočilo je popravil ales25 -- 27.6.2007 22:31:22 >

(odgovor članu ales*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.