Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pomoč - prevelika glavica 29.11.2005 18:09:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Sploh ni panike. Moj ima tudi veliko glavo. Ob rojstvu je imel obseg 37,5 pri 6ih mesecih pa 48cm. LP
|
|
|
|
RE: pomoč - prevelika glavica 29.11.2005 20:35:33
|
|
|
|
petraz
|
Jaz mislim, da ni nič narobe. Gre samo za dodaten pregled, da se preprič, da je vse vredu.
|
|
|
|
RE: pomoč - prevelika glavica 29.11.2005 21:28:29
|
|
|
|
zivica
|
Naš Andraž je imel pri rojstvu obseg 34 cm, pri šestih mesecih 46,5 cm, pri devetih 49 cm, pri 12 mesecih 50 cm, pri 24 pa 53 cm. Se mi je skozi zdelo, da mu glava hitreje raste. Ampak saj to ni nič narobe, možgani pač rabijo svoj prostor. Sedaj, ko pa je star 2,5 leti pa se mi zdi da bolj raste v dolžino. Otroci ratejo neenakomerno! nič skrbet
|
|
|
|
RE: pomoč - prevelika glavica 30.11.2005 7:29:54
|
|
|
|
bskrle
|
Res je velika, naša 3letnica ima obseg 48. Se podpišem pod ostala mnenja, iam veliko glavo in pregled je le dodatna kontrola, da se potrdidi, da je vse v redu.
|
|
|
|
RE: pomoč - prevelika glavica 30.11.2005 8:23:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Najprej počakaj na pregled in uradna mnenja.Medtem pa se ozri po sorodnikih,pa vaju dva z možem primerjaj-kdo v familijiima veliko glavo? Narava pač ni zmerom tako natančna,da vse proporcionalno naredi. Eni imajo velike glave eni pa majhne. Potrpi,počakaj pa boš videla.
|
|
|
|
RE: pomoč - prevelika glavica 30.11.2005 10:35:04
|
|
|
|
Barči78
|
Kontrolo morajo vsekakor narediti, kajti mene je pri moji punčki skrbelo, da ima premajhno glavico. Pediater mi je rekel, da bi ga bolj skrbelo, če bi imela preveliko glavo. Neja ima pri 6. mesecih obseg 40,5 cm, pri rojstvu pa je imela 33 cm. Kontrolo glavice bodo naredili zaradi možne vodenoglavosti, vsaj meni je bilo tako rečeno, če bi imela veliko. Ampak mere, ki si jih vpisala, odgovarjajo meram za pol leta starega fantka, mogoče mu je res malo hitreje zrasla, tako kot naši raste počasneje, ampak če otroka zanima okolica in se normalno razvija, mislim, da nimaš vzroka za skrb.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?