|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč , prosim!!!
5.11.2004 11:12:56   
urši*
ena neprijetna težava me pesti - driska!! celo noč sem hodla na stranišče, pa bolečine v trebuhu mam, pa temperatura je mal povišana!!
kaj storiti? a lahk vzamem lineks? skrbi me za mojo malo bebico, sicer brca, sam , a je lahk kaj narobe? prosim pišite čimprej, hvala!!!
lp vsem :nosecka: &:duda:
urši* 31t3d &:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pomoč , prosim!!!
5.11.2004 11:16:29   
vesnaRR
Za nujne stvari se kliče zdravnika!

Lp, Vesna

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pomoč , prosim!!!
5.11.2004 12:53:46   
Suzi*
Linex je bolj preventiva. Lahko vzameš oglje, ki je dovoljeno za nosečke, samo, če imaš tudi vročino, bi jaz poklicala zdravnika.

lp, Suzi 23t2d

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pomoč , prosim!!!
5.11.2004 13:21:18   
KIRA
tudi jaz bi glede na tvoje simptome šla k zdravniku - pa naj ti vzamejo urin in kri. drgač pa, če ni nič resnega probaj s prežganko, da te malo zapre...

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pomoč , prosim!!!
5.11.2004 13:23:33   
Ajsha
Linex lahko vedno vzameš, ker vsebuje mlečnokislinske bakterije, ki ti ne morejo škodovati. Poskrbi, da boš veliko pila in če se zadeva ne ustavi, pojdi k zdravniku. Tvoja driska detzetu ne škoduje, ker hranila dobi iz tvojih zalog - le na dobro hidracijo pazi!!

Srečno in LP!

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pomoč , prosim!!!
5.11.2004 13:58:41   
urši*
punce, hvala za odgovore, temparatura je padla, pijem čajčke in jem pržganko, tk, da misli , da bo!!!
lp:muca:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pomoč , prosim!!!
5.11.2004 16:43:22   
kimi
meni se je to zgodilo 1 teden pred porodom+dodatek bruhanje

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pomoč , prosim!!!
5.11.2004 17:00:50   
urši*
kaj si pa naredila???:ups:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pomoč , prosim!!!
5.11.2004 17:35:36   
Anonimen
Sedaj razsaja okrog viroza. Nekateri imajo drisko, drugi bruhajo, tretji imajo oboje, lahko je prisotna tudi povišana temperatura. Naj ne bi bilo nevarno, saj veš, v primeru driske piti veliiiiiiiko vode. Kar se pa tablet tiče, pa glede na to, da si noseča pa vseeno raje pokliči svojega zdravnika!
(Traja nekje 2-3 dni, pri nas smo jo vsi imeli)

Čimprej se pozdravi! ;)

(odgovor članu urši*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?