|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč
12.8.2007 9:30:46   
mišeka
Živjo punce!

prosim, da mi pomagate in sicer, menstruacija zamuja 2 dni (drugače pa je točna na uro),  sem naredila baby check prevega v petek(dan ko naj bi dobila user posted image )pa je bila ta druga črtica komaj vidna ampak je bila, drugi test sem naredila včerja (prvi dan izostanka) pa je bila črtica malenkost močnejša ampak še zmeraj ne tako zelo kot kontrolna. Vendar mi hudič ni dal mira pa sem šla danes zjutraj gledat ob testa in je na obeh črtica vendar na eni močnejša kot na drugi. Sicer pa me prsa bolijo (bradavice ne) pa tako zelo težke so. Pa v križu me občasno nekaj špikne. Pa vsako toliko imam BT.

Dejte mi povedati svoja mnenja, pa kje bi lahko danes (v nedeljo) naredila krvni test (sm iz ljubljane).

Hvala, pa čim več user posted image  in zadovoljne in mirneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč
12.8.2007 9:46:22   
sayuri
Pojdi v dežurno lekarno po Clear blue in tes ponovi. Drugače pa počakaj do jutri in pojdi na krvni test.

Sicer pa...ti jaz kar čestitam.user posted image Črtica je črtica-pa čeprav čisto rahlo vidna user posted image

(odgovor članu mišeka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.8.2007 9:48:46   
mala zirafa
Lahko vama samo čestitamuser posted image user posted image user posted image in čimlepšihuser posted image mesecev!A slabo pa ti še ni nič?Mogče ti ne bo.Jaz poleg izgube M sem imela tudi take zoprne bolečine v križu, pa na wc sem non stop letala.Si si že izračunala   PDP približno?

(odgovor članu mišeka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.8.2007 9:52:47   
BLAŽIKA
Črtica je črtica-pa čeprav čisto rahlo vidna

Ja točno črtica je črtica zato user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam za user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.8.2007 10:05:03   
mišeka
slabo mi ni (razen v želodcu vsako toliko en čuden občutek, ki hitro mine). PDP pa naj bi bil 17.4.08, kar bi bilo zelo ok, saj je moj rojstni 5.4..

Ampak a lahko CB delam zdaj, glede na to ne bo to jutranji urin

lp

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.8.2007 10:13:17   
mala zirafa
Brez problema.jaz sem ga delala pozno zvečer 1. dan zamude ni se mi je pokazal močanuser posted image .Seveda pred 3 leti.

(odgovor članu mišeka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.8.2007 10:59:57   
mišeka
halo, meni se je pokazal en velik +!

čisto sem zadovoljna

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.8.2007 11:17:28   
mihi78
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super!

(odgovor članu mišeka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.8.2007 11:22:13   
zalazoya
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.8.2007 12:27:46   
mukla
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.8.2007 12:35:22   
sapi
Čestitke nova srečka nosečkauser posted image

sapi

(odgovor članu mukla)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.8.2007 12:37:19   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , lepo user posted image in zdravega user posted image

(odgovor članu sapi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.8.2007 12:42:56   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image  Čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.8.2007 12:54:05   
pikapoka2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke!!!

To je najlepša novica!user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.8.2007 12:56:33   
Srčekgirll
Touser posted image user posted image user posted image user posted image črtica je črticauser posted image user posted image user posted image user posted image bravouser posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.8.2007 13:47:21   
K_a_t_j_a
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.8.2007 13:55:20   
Erin
Čestitke tudi z moje strani....user posted image user posted image user posted image

Vse naj naj!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.8.2007 14:00:15   
digi
Zakj splav? Če bi imela anrediti splav, potem niti ne bi mogla na NS, saj je splav možen do 10. tedna, če se prav spomnim, sicer pa jaz sem šla in bom še šla, če bom še kdaj srečkauser posted image , saj hočem vedeti, če je vse OK in v primeru, da ne bi bilo, se bi lahko ali psihično pripravila ali pa otroku prikrajšala zelo hudo življenje - odvisno seveda od vseh rezultatov..... To se mi zdi popolnoma moralno, bolj kot pa- če ne vem, me ne boli..... Ker lepega dne boš izher izvedela na čem si.... PA samo pozitivne izide vsem želim user posted image user posted image user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.8.2007 14:01:13   
digi
Joj, čestike, sedaj vidim,d a me je spet vrglo na napačno temo, kos em želela odgovoriti an eno temo - nuhalna svetlina..... Upam, da te to ne spravis edaj v slabo voljo.... Pa čestitke user posted image user posted image user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.8.2007 14:36:38   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu digi)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
12.8.2007 14:38:11   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
12.8.2007 14:58:42   
Kaja08
Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa čimbolj mirnih in lepih user posted image
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.8.2007 16:25:00   
mojca345
bravo ! user posted image user posted image

čim bolj zdravo in nekomlicirano nosečnost, ter predvsem zdravega user posted image

kako je pa očka odreagiral, ko si mu povedala ?

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.8.2007 16:36:22   
Lupita
Čestitke za user posted image user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čim lepšo, predvsem pa zdravo user posted image !

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.8.2007 17:33:56   
MARTINŠČICA
Čestitke še od mene! user posted image user posted image user posted image

200% MAMI

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?