|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč
30.8.2006 16:30:07   
Anonimen
stara sem 23 in imam otroka??s partnerjem oz.otrokovim očetom sva skupaj že kar nekaj časa.
priznam da ga imam zelo rada,vendar moj partner dela velikokrat cele dneve(le nekaj metrov stran)včasih zelo rad gre s prijatelji in kaj spije(preveč)to pa mene zelo motiuser posted image

jaz sem dosti sama z otrokom,ker moram opravljati dela kot jih ima vsaka ženska??v službo še ne hodim ker sem v porodniški...

moja težava je v tem da mi partner ne posveča dovolj pozornostiuser posted image nikoli mi ne reče da me ima rad,kaj šele da me ljubiuser posted image pravi da to govorijo mladi ne pa on ki je star že čez 30...(jaz bi vseeno rada slišala kakšno tako)spolne odnose imam redko user posted image 1 na teden ali pa še to neuser posted image
vedno mi pravi da se mu ne da oz.da je zmatran od službe...sexsava le takrat ko se njemu zahoče(to me ubija)
včasih se sprašujem zakaj pa pol lahka gre na pijačo in pije naj se tisti čas posveča meni(saj to mo tudi povem,pa mi odvrne ka naj ves čas slonim na tebi)
ko mu rečem da preveč pije,mi reče saj delam cele dneve zate in za otroke---pa ****t ga sej imam tudi jaz denar??

zdaj pa mi povejte kaj naj...da mu kaj rečem se vedno skregamauser posted image včasih mi pride na misel da ga zapustim..a zaradi otrok tega ne morem

srce se mi trgauser posted image in več noči prejočemuser posted image a je z menoj kaj narobe...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč
30.8.2006 16:43:43   
Anonimen
jst te čist zastopim!! imam isti problem, sicer še nimava otrok! je pa problem njegov alkohol, kolegi in gostilne!!!! tudi sama študiram da bi ga zapustila, vendar mi neprestano zagotavlja da se bo spremenil, da se zaveda da preveč pije, da bo drugače ko bova imela otroka, da se bo takrat skuliral.... pa mu ne verjamem več!
vem da je hudo! res premisli ali je vredno trpet in bit sam, obstajajo tudi drugačni ljudje, moški ki govorijo ljubim te tudi pri 30ih! vem da je lahko rečt, da nekoga zapusti, tud sama razmišlam v to smer pa ne morem tega narest, zato ti predlagam, da ga dejansko postavi pred dejstvo! ne mu odvzet svobodo, ne mu rečt da ne sme s prjatli ven, ne, to ne, zmenita pa se lahko, da pride po službi domov, da je z vama, vendar določita mogoče za začetek dva dni  na teden da je z prijatelji, dva dni na teden pa naj čuva otroka ti pa greš na aerobiko, pilates, savno... (vem da pit ne boš šla) mogoče se res tako zmenita, za začetek, če pa bo isto, potem pa.... se odloči sama! tudi sama se bojim ko bo otrok kaj bo! če bo še vedno pijančeval, še vedno okrog, groza me je! res te razumem!!! upam da bosta uredila!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.8.2006 16:58:15   
Anonimen
hvala hvala...
res je težko...nikar ne misli da se bo po rojstvu otroka spremeniluser posted image jaz sem to mislila pa sem se zmotila...
zapustiti ga ne morem.....nisem tak tip ženske....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2006 16:58:22   
sisi80
Predlagam sledeče: otroka daj v varstvo, da bosta imela čas. Potem pa ga postavi na stol in odločno povej, da tako ne gre več. Daj mu ultimat. In če se ga ne bo držal, pojdi stran. Ker to niso zdravi odnosi. Najti moraš ljubečega človeka, da se boš ob njem počutila varno. Zaslužiš si čas zase in svojega otroka, ter seveda za nekoga, ki te bo imel res rad. Skratka, ukrepaj! za svoje dobro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2006 19:54:36   
Naty*Taja
Ti ta druga anonimna - bejž stran od tega tipa, dok še imaš čas. Taprva ima pa le že otročka in je verjetno težje. Ne se jim pustit!!
Definitivno pa ne bo nikoli bolje, pa četudi ti stokrat na dan to ponavlja, še sploh pa ne ko bosta imela otroka. Takrat šele bo okol hodil in se zabaval, ko bo njegova draga upravičeno tečna, nenaspana, utrujena od skrbi za bebico..... Dej no orng premisli, vsaj preden se odločiš za kakega otroka.

MONTIGNAC

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.8.2006 20:04:22   
lelaval
Kot ti je že ena anonimna svetovala - poskusi se dogovorit, da 1x na teden greš ti kam (in narediš nekaj zase), on pa ta čas pazi na  otroka, sam pa tudi malo zmanjša svoje "pohode" s prijatelji. Če se s tem ne bo strinjal in bo dejal, da mu ne boš ti govorila, kako naj živi, potem ne bo nikoli bolje in je škoda tebe in otroka, da bosta trpela. Pa ne zgovarjaj se, da ne moreš stran od njega, ker nimaš kam it. Če ti starši ne morejo pomagat, obstajajo varne hiše (če nisi finančno preskrbljena). Verjemi - vse se da, če se le hoče in iz še tako hude situacije se lahko razplete srečen konec.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.8.2006 22:53:16   
Anonimen
ti povem iz lastnih izkušenj - NE BO SE SPREMENIL, ZIHER!

Moj bivši je tudi raje kot mene imel pijačo, gostilne, prijatelje v gostilnah in skoraj 7 let sem poslušala kako se bo spremenil, kako bo bolje ko bova imela otroka...MALO MORGENuser posted image

Dobro da sem se skulirala in šibala stran, zdaj imam super partnerja, ima me rad, razvaja me, kaj dobrega mi skuha, ne luta ampak je raje z mano in otroci...

če bi ostala z bivšim bi pa zdaj jaz vas spraševala kaj naj naredimuser posted image user posted image

pojdi stran, če imaš moč!

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.8.2006 22:56:30   
Anonimen
joj, to je bilo za drugo anonimno ki z njim še nima otroka.

Za prvo anonimno pa velja, pogovori se z njim, postavi mu ultimat, povej mu da se počutiš osamljeno, da si tako ne želiš več živeti in tudi ne zmoreš.
Naj se spremeni, zmanjša svoja srečanja s prijatelji, popolnoma opusti alkohol in se začne posvečati vama, v nasprotnem primeru ga boš primorana zapustiti...

pa daj mu vedeti, da misliš resno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2006 8:17:40   
Anonimen
Ce se partner napije veckrat kot enkrat na leto.. potem je hudo velik kronik.. in se ga je najbolje izogniti v velikeem loku..

Jaz vas res ne razumem cist.. ker ce vas partner pride danes domov pijan.. kako je mogoce, da ste jutri se z njim? Razlozite mi to? Ali ste same pijane.. ali pa se ne zavedate, da je,. biti veckrat kot enkrat / leto pijan, visek nezavesti cloveka..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
31.8.2006 8:25:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5

postavi mu ultimat, povej mu da se počutiš osamljeno, da si tako ne želiš več živeti in tudi ne zmoreš.

Samo tega ne... resno.. ker ce bi postavila ultimat ali pa se neki pogovarjala in dogovarjala.. to izgleda tako, kot bi hotela izsiliti pozornost.. in ljubezen.. ker clovek gre vedno raje tja, kjer mu je lepse.. in ce mu je lepsa s kozarcem.. naj gre k kozarcu.. in mirno lahko oddides brez enega ultimata.. in brez vsakrsnega pogovora.. ker zakaj bi se s tem izgubljala energijo..

Nikoli.. in zares nikoli.. ne bom pristal na to, da se ljubezenske tezave resujejo s pogovorom ali ultimati.. To je malo prevec ponizujoce.. Samo pogledas se v ucke.. in ce takrat ni vse reseno.. ce takrat ne ostane raje s tabo.. kot s kozarcom.. potem je zakljuceno.. in mogoce bi ga to, da brez besed oddides streznilo.. in bi pripuzil za tabo.. in potem imas vse adute.. in mirno si lahko vzames veliko casa.. za testiranje njegove treznosti.. tudi leto ali pa dve.. Ce bo dve leti trezen.. pol je dojel.. ce se bo po enem letu spet napil.. pol je se vedno nezavesten..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
31.8.2006 8:28:21   
Anonimen
Zdaj pa samo se reci, da tudi kadi.. kar je se vecja nezavest.. !? user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
31.8.2006 8:39:20   
tanikaa
Joj, moram zapustiti svojega dragega user posted image  Napije se vsaj 5 krat na leto (rojstni dnevi ipd. - nikoli ne hodi po gostilnah), se pravi, da je alkoholik. user posted image  In katastrofa!!! KADIuser posted image user posted image user posted image

Nič, ločitev je pred vrati user posted image

Joj Tjazy, kak ga ti včasih serješuser posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.8.2006 8:47:06   
Anonimen
A ti tudi kadis.. al kaj?

Zakaj pa se napije na rojstnih dnevih? A je tolk zejen tam?

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
31.8.2006 9:06:07   
tanikaa
Jop, tolk je žejen. user posted image  Pa včasih se napije tudi, ko dobimo obiske kar takouser posted image  Je tudi zeloooo žejenuser posted image  In tudi jazuser posted image  Ja, pa kadim tudi jazuser posted image  Uf, kako grozno živiva. Zakajeniva alkoholika pač. Zdaj pa malo pavze z rr. Moram it na čik in 0,3. Ali pa bi morda pivo. Če sem pa tako žejna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.8.2006 11:46:21   
Anonimen
Kako je blo na ciku?

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
31.8.2006 11:50:59   
tanikaa
Čisto v redu. user posted image  Samo za piti ni bilo nič. No, razen vode in kofejauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.8.2006 11:57:12   
Anonimen
In kaksne to kadis? Velike? Mahjne? Debele? Tanke? Trde?

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
31.8.2006 12:13:39   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
Ce se partner napije veckrat kot enkrat na leto.. .. in se ga je najbolje izogniti v velikeem loku..

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
31.8.2006 12:14:06   
tanikaa
Ne, kadim tiste palčke, ki se jih da kupit v trafiki. Ostale pa vlečem. No, ne glih ostale. Tistegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
31.8.2006 12:21:20   
Anonimen
No dobr.. tiste palcke zabrisi stran.. Tistega pa lahko kerkrat vec potegnes.. pa tudi dobro.. se ti ne zdi?!

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
31.8.2006 12:49:32   
tanikaa
Bom morala mojega user posted image  prisilit naj gre na RR pa se daj z njim pomenit. Prav?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.8.2006 13:21:13   
Anonimen
A mislis, da se ne bo strinjal, da mu ga kerkrat vec potegnes v zameno, za prenehanje kajenja? user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
31.8.2006 13:23:39   
tanikaa
Kaj pa če veeeeliiikooo kadim in mu ga bom morala 20 x na dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
31.8.2006 22:44:00   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Kaj pa če veeeeliiikooo kadim in mu ga bom morala 20 x na dan user posted image

Ja Tanika  a! A ne veš da sta alkohol in tobak najhujša sovražnika erekcije. Če ne boš malo naredila reda in ga manj vspodbujala pri zlorabi teh substanc bosta kmalu imela na spisku izgovorov za pitje še eno postavko: on ne bo mogel, ti pa ne boš dobila. In ko bo pimpi pau  boš lahko vlekla le še uvelo gumico ali pa plastični substitut. Na RR pa boš johtala, kako dolgo se že nista šla telovadbe za mamice in atije in morebiti celo oprezala za kakšnim poštarjem..

Firasto

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
31.8.2006 23:09:22   
Anonimen
ok, Tjazy, zdaj te malo meče v eno pohotno smeruser posted image

kar se tiče prejšnje teme pa tole, se strinjam, da človeka pogledaš v učke in če v njih vidiš kozarec namesto ljubezni, je vse izgubljeno. A to anonimna sama dobro ve. Menim pa, da je zavoljo otroka dolžna opraviti še nek pogovor s partnerjem pa tudi če je to ultimat.

Saj nas je prosila za nasvet. Odide lahko tudi sama, brez tega da ji to mi povemo. Se mi zdi pa vseeno pametno, da se poskuša pogovoriti, da ji ne bo kdaj žal,ker je kar odšla.Pa da ne bo otroček brez očeta, saj vidim kako je moj sin nor nanj. Brez njega bi kar umrl, tako sta zaljubljena.

Če pa bo njen partner kljub pogovoru in prošnjam (četudi praviš da je to ponižujoče, morda res, a to je pač edina šansa za otroka) raje izbral prijatelje in gostilne, potem pa anonimna res nima več kaj razmišljati in je v tem primeru bolje da odide, če bo zbrala to moč...

verjamem pa da ni lahko vse pustiti za seboj, marsikatera tega ne zmore, jih kar nekaj poznam...user posted image

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?