Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pomoč: barve sten v kuhinji 16.9.2008 20:29:15
|
|
|
|
kawasakica
|
Men je tak zelena všeč
|
|
|
|
RE: pomoč: barve sten v kuhinji 16.9.2008 20:47:58
|
|
|
|
čaki
|
mislim, da ima lara tisoč in eno idejo kakšne stene pobarvaj. jaz včas pogledam njeno hiško, ki je tipi top. počak, mogoče se kaj javi gorenjka...
|
|
|
|
RE: pomoč: barve sten v kuhinji 16.9.2008 20:49:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje bi klasicna rumena bila cisto fajn za tole kuhinjo. Al pa ne
|
|
|
|
RE: pomoč: barve sten v kuhinji 16.9.2008 20:55:14
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz bi dala kakšno smetansko, krem barvo, ali šampanjsko ki bi se ujemala s temi zlatimi detajli. Bi pa pobarvala samo 2 steni. In sicer tisto zadaj, ko imaš likalno desko in tisto na levi strani kuhinje.
|
|
RE: pomoč: barve sten v kuhinji 16.9.2008 22:32:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah, likalna deska je samo začasno, ko jo pač rabim . Dobre ideje. Mogoče še kakšna? LP nana22
|
|
|
|
RE: pomoč: barve sten v kuhinji 16.9.2008 22:39:37
|
|
|
|
Piruri
|
V kuhinji in jedilnici ti priporočam zeleno ali oranžno barvo, ker spodbujata prebavo...v tvojem primeru bi le eno steno pobarvala v oranžno, ker imaš krasen vir svetlobe...kar bi izgledalo zelo poletno...
|
|
RE: pomoč: barve sten v kuhinji 16.9.2008 22:46:27
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz bi pa dala kako živo rumeno - 2 steni, 2 pa modro, zeleno ali pa oranžno - vse bolj žive, ne nežne.
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2008 23:02:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: pomoč: barve sten v kuhinji 17.9.2008 7:29:13
|
|
|
|
LoCa
|
js bi dala ****sija barvo .
|
|
|
|
RE: pomoč: barve sten v kuhinji 17.9.2008 7:50:57
|
|
|
|
orhideja75
|
jaz bi izbrala oranžno in sicer od jupol trend (pomaranča je gor narisana)
|
|
RE: pomoč: barve sten v kuhinji 17.9.2008 10:02:16
|
|
|
|
5ra_28
|
Glede na to da imaš belo kuhinjo in bele ploščice, vrži stene v živo barvo...rumeno, zeleno, rdečo.... Odvisno od tvojega okusa. Ker pa imaš visoke elemente, skoraj do stropa, bi jaz tam ko je kuhinja, pobarvala le levo steno, tam, ko je hladilnik, ker bi se na sprednji steni videl itak le zgornji rob. Pa tiste sten pri jedilnici ali pa le eno. Sploh pa če bodo stoli preoblečeni v belo, pa se lahko potem z namizno dekoracijo igraš tudi v živih barvah. Nekaj idej lahko najdeš na : http://www.prostorama.si/ (pod projekti in nasveti), čeprav je tam vse zelo moderno in drago, a se da dobre ideje dobit.
|
|
RE: pomoč: barve sten v kuhinji 17.9.2008 10:05:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi vse stene prebarvala z umazano belo, tisto steno kjer likalna stoji, pa z oranžno(mal bl umazana barva, ne ful živa) Pa kkšne dodatke v oranžni bi še dodala. Ker je res ful mrtvo.
|
|
|
|
RE: pomoč: barve sten v kuhinji 17.9.2008 17:27:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za nasvete, zlate ste. Odločila sem se za oranžno! Upam, da bom lahko čim prej dobila delavce, da prebelijo celo bajto. Ja, res je ful mrtvo. Kuhinja je stara več kot 10 let, vse stvari bom vrgla ven, stole preoblekla in kupila novo dekoracijo. Ko bo enkrat vse fertik, vam pripopam slikco. LP, Nana22
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?