|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč-spet test
16.4.2006 22:11:33   
pokraculja
Ne moreš verjeti kaj se ti lahko zgodi. Danes bi morala dobiti menstruacijo pa je samo malo rjavega izcedka. Sem delala test bc mini pa rezultat po eni minuti pokaže eno črtico-pa si rečem spet ni nič. Potem pa pogledam čez dve uri- ja še ena rahla črtica-torej sta sedaj dve. Vem, da test po petih minutah ni več veljaven, samo sem ta test delala že vsaj desetkrat pa se nikoli ni pokazala druga črtica tudi naslednji dan ne!!!!!
Pa še rezervnega testa nimam doma pa jutri je praznik!!!Me bo kar razgnalo od firbca!
Kaj si mislite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč-spet test
16.4.2006 22:16:34   
KODA
Ne vem..Ponavadi naj bi bil veljaven v predpisanem času.
Ponovi test čez nekaj dni.
Firbec pa lahko tako potolažiš,da se jutri zapelješ do dežurne lekarne.
Držim pesti .user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu pokraculja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2006 22:19:09   
bučibači
Žalostno, jaz sem imela podobno, in nikoli ni bilo user posted image , tako, da se sploh ne oziraj nato, raje imej samo upanje kot dvome, da ne bi bila v torek raočarana.Če je namenjeno  ZDAJ, potem bo!!
Jaz se že samo komaj tolažim, kaj naj si mislim, ker ni, potem pa glavo dvignem in si rečem, ko mi bo namejeno potem bo!!!

veliko sreče!!

Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2006 22:20:44   
Bubamaraa
 Meni se je isto naredilo, da mi ni najprej pokazal, ko sem pa šla da bi ga vrgla v smeti, sem pa videla ta drugo čist tenko in komaj vidno črtico...In sem bila noseča.....Če imaš možnost pojdi v dežurno lekarno jutri in ga naredi še enkrat...In če se bo zgodba ponovila je velka verjetnost, da si noseča....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2006 6:36:14   
VITA74
Romana25 sedaj sem pa še sama postala nestrpna.... tudi meni je tako pokazal zadnji test, M mi zamuja že več kot 10 dni, znakov nobenih (samo rahlo špikanje v prsih) in test pred nekaj dnevi je bil - ... in sedaj kr čakam, ne upam si delat novega testa in tako strašno si ne želim da pride M... grem danes po test in jutri zjutraj akcija.
Pokrajculja zate pa držim pesti, da bi se dobro izšlo user posted image

LP user posted image

srečna

Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2006 9:18:35   
Anonimen
Pokraculja, jaz sem že en primerek, da bolj kot gleda v te teste manj mi je jasno! In bolj kot mi zamuja bolj jasno mi pokaže, da nisem nosečka!
In en test mi kao pokaže malo rahlo senco tam, kjer naj bi bila črtica, če bi bila noseča, čez dva dni ko ponovim test je ni...
Blaboma in Pokraculja, ko naredita test nas hitro obvestita, pa upam da bosta pokazali vsaj pri vama ti dve zelo željeni črtici.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2006 9:09:07   
Bety
Mislim, da si ti nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image ....druga črtica se je pokazala pozno,j ker je premalo hormona...če se bo nosečnost nadaljevala, se bo tudi druga črtica prej prikazala...držim pesti, da bo vse OK....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.4.2006 14:21:19   
pokraculja
Pozdravljene!
Najprej najlepša hvala za vse odgovore. Kaj bi brez tega foruma-tu res najdeš vse odgovore in se lahko potožiš ko te imajo doma že vsi čez glavo!
Drugače sem pa danes naredila še cb pa je bil pozitiven- sicer bolj rahla črtica ampak je bila- sem ga pokazala še dragemu ker se meni že blede od vseh teh testov!!!
Vendar še vedno malo krvavim kar je zame zelooo slab znak- sem imela že eno izvenmaternično nosečnost, pa se je začela na enak način- rahla črtica in krvavitev. Tako, da sedaj sem vsa podrta in skačem na wc na eno uro in upam, da je bodisi vse v redu ali pa da bo šlo samo naprej, tako da mi ne bo treba še enkrat skozi vso to kalvarijo!!!!
Hvala za lepe želje!
Ostanite takšne še naprej!

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2006 8:14:41   
VITA74
Pokrajculja držim pesti zate da se izteče najboljše user posted image

Lp user posted image

srečna

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Zgaga med nosečnostjo?
Matejčika

DA (64%)

NE (36%)

Število vseh glasov: 216

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!